Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vasárnapra ki nem várja? Én...

Vasárnapra ki nem várja? Én se:-) Nem bírom ki addig, hogy ne teszteljek! Még valaki?

Figyelt kérdés
Ki mikor tesztelt először?
2010. szept. 7. 08:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
Én jól vagyok! Néha feszül a hasam kicsit, nagyon álmos vagyok! Egész nap tudnék aludni!! :) A mellem is érzékeny kicsit! Csak jövöhét csütörtökre kaptam időpontot az orvoshoz! Addigra remélem már lesz szivhangja! Plusz még fehér folyásom van, de azt olvastam hogy az nem baj! Zsuzsi neked van esetleg folyásod? Nao
2010. szept. 29. 08:28
 62/71 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nao, nekem is volt folyásom, inkább ilyen vízszerű, már kevesebb, de még van. Az alvással én is így vagyok, egész nap képes lennék aludni, de legalább ebéd után jó lenne kicsit. A mellem érzékeny még, és ma fájt a derekam is. Mikor volt az utolsó havid?

2010. szept. 29. 21:46
 63/71 anonim ***** válasza:
Zsuzsi voltam :)
2010. szept. 29. 21:46
 64/71 anonim ***** válasza:
Szia Zsuzsi! Augusztus 28-án volt az első napja az utolsó havimnak! Már alig várom a 7.-ét akkor megyek orvoshoz!! :)
2010. szept. 30. 06:48
 65/71 anonim ***** válasza:

Szia!

Akkor öt hetes leszel a jövőhétre, még nem valószínű hogy lesz szívhangja, legalábbis nekünk még nem volt, és 5.1 mm volt akkor. Csak azért írom, hogy ne éld bele magad, nehogy lelombozódj. Majdnem egyidős kismamák vagyunk, nekem aug. 14 volt az utolsó első napja:)

Zsuzsi

2010. szept. 30. 18:09
 66/71 A kérdező kommentje:
Sziasztok, bocsi hogy így eltüntem...GRATULÁLOK mindenkinek aki pozitívat tesztelt!!!!Be kell vallanom hogy kicsit irigykedem, de lehet most sikerült nekem is....említettem azt a bizonyos éjszakát(27-e),azóta szinte minden nap együtt voltunk.elméletileg 2-án volt pé-m,akkor is együtt voltunk (nem is egyszer:))meg 3-án is meg ma reggel is....Nos szerintetek teszteljek vagy várjak még?? Írtóra kíváncsi vagyok, vagy korai lenne???egyedül hasfájdogálások vannak (nevezhetjük szúrkának), a hőm 37,0-37.1 már 3.reggel.
2010. okt. 4. 09:28
 67/71 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Ma még csak 6. van! Még nagyon korai lenne tesztelned!! Legkorábban peteérés után 11 nappal mutat valamit a teszt! Tudom hogy nehéz de várd meg inkább a nemvárt napját! Vagy legkorábban egy nappal előtte tesztelj!! Nagyon szorítok neked!! remélem sikerül!!!!!! :)
2010. okt. 6. 08:54
 68/71 A kérdező kommentje:
Szia, én is úgy látom jónak ha várok még.Mindig mondogatom magamban (meg páromnak is kell:)) hogy inkább érjen egy hatalmas öröm mint egy újabb csalódás.... Viszont ami fura hogy az utolsó mensim mindössz 3 napig tartott és igen csekély volt,jóformán csak a higiénia miatt cseréltem...a hasam viszont picit puffadt meg alul kemény egy picit, majdnemhogy falási rohamaim vannak,reggelente is muszály ennem olyan éhes vagyok pedig nem szoktam reggelizni.......de!!!! megvárom a nemvártat!!! megpróbálom:))))) ;) aranyos vagy azért:) te is szeretnél babát?
2010. okt. 6. 11:19
 69/71 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Tegnap én írtam neked! Nao voltam és vagyok most is! És már babát várok! Szombaton voltam 5 hetes (ha jól számoltam). Orvoshoz majd szerdán kell mennem. :)
2010. okt. 7. 06:50
 70/71 A kérdező kommentje:
Szia, annyira örülök hogy neked sikerült!!! de komolyan! remélem hogy minden rendben lesz veletek majd írj hogy mi volt a dokinál ;)!! Évi voltam
2010. okt. 8. 13:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!