Vasárnapra ki nem várja? Én se:-) Nem bírom ki addig, hogy ne teszteljek! Még valaki?
Figyelt kérdés
Ki mikor tesztelt először?2010. szept. 7. 08:52
11/71 anonim válasza:
Sziasztok!
Úgy érzem, nekem semmi, az eddigiektől eltérő tünetem nincs, csak annyi más, hogy nem fáj annyira a mellem, mint szokott. Hőmérőzni most kezdtem, úgyhogy az még teljesen új :)
Sok sikert továbbra is!
Zsuzsi
12/71 anonim válasza:
Na tesztelt már valaki?
Mik az eredmények?
13/71 A kérdező kommentje:
na sziasztok! hogy vagytok? tegnapra kellett volna megjöjjön,de nem jött:)))) nem merek tesztelni,várok még egy kicsit,de nagyon izgulok...mellérzékenység pipa,farkaséhség pipa, aluszékonyság pipa, hangulatingadozás is,szal reménykedem:))) Nálatok???
2010. szept. 13. 06:53
14/71 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Na teszteltél már? Ma már hétfő van!! :)
15/71 A kérdező kommentje:
Szia, holnap reggel fogok tesztelni,ha nem jön meg ma sem, de semmi sem utal a mensire mint eddig szokott.:))))de megírom hogy mi lett!!!!
2010. szept. 13. 08:19
16/71 A kérdező kommentje:
még valami! lehet hülyesség: viszket a hasam a köldököm alatt meg feszül kissé a bőröm, ez utalhat a picire? :) tényleg csak kíváncsiság:)
2010. szept. 13. 08:23
17/71 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem ma kellett volna, de nem jött meg! Remélem nem is fog, de ennyi idő után már nem élem bele magam, azt mondogatom magamban, hogy úgyis megjön, de azért mosolyogva bízom benne, hogy nem. :D
Zsuzsi
18/71 anonim válasza:
Kedves kérdező!! Nagyon kíváncsi vagyok! Teszteltél? Mi lett az eredmény???
19/71 A kérdező kommentje:
szia, teszteltem....negatív:(((( de még most sem jött meg....még reménykedek:) veled/veletek mi újság?
2010. szept. 14. 07:02
20/71 anonim válasza:
Ma 6:50-es vagyok. Én majd csak jövö hétre nem várom. Csak annyira szorítottam hogy pozi legyen a teszted és kíváncsi voltam hogy mi lett az eredmény. Van esetleg valami tüneted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!