Vasárnapra ki nem várja? Én se:-) Nem bírom ki addig, hogy ne teszteljek! Még valaki?
Szia Nao!
Amíg nem jön meg van remény, remélem hogy ezek már jelek :)
Sok sikert, szorítok!
Évi, mi újság?
Zsuzsi
Szia Zsuzsi,
Nálam annyi van hogy 3 napig volt meg,de az se volt az igazi....tesztelni nem teszteltem,de leszámítva azt hogy a mellemen nagyon látszanak az erek,meg néha enyhe hányingerem van semmi más,minden más elmúlt.
Te hogy vagy? mesélj!
Szia!
Jól vagyok, köszi, sokszor kell WC-re mennem, 2 óránként ennem kell, mert egyébként úgy ég a gyomrom, hogy hihetetlen, és sokkal erősebben érzek minden szagot, illatot. A mellfájdalom már enyhébb, inkább csak érzékenységnek mondanám, és azt hiszem vennem kell néhány új melltartót :D
Kedden az orvos megnyugtatott, de azért várom nagyon a ötödikét, akkor kell menni legközelebb.
Kíváncsi vagyok, hogy nálad mi van a jelek mögött ?!
Sok sikert!
Ha tudsz valami újat, mindenképp írd meg!
Nao, mi újság?
Zsuzsi
Szia,BOCSI, hogy csak most írok.nálam most helyreálltak a dolgok. A doki szerint túlságosan stresszelek bizonyos dolgokon,ami valjuk be igaz,mert elég sok gond van/volt körülöttem mind családi,mind anyagi,mind munkahelyi körben....de hát kinek nics...(akinek nincs az nagyon szerencsés) szóval ahogy a dokit megjártam,párommal elmentünk kirándulni pár napra, és hát le kell hogy írjam,hogy felejthetetlen pár nap volt.rengeteget beszélgettünk,sétáltunk és persze szeretkeztünk is.beláttuk hogy ha nem fordítunk magunkra több időt akkor hiába lesz minden....
tegnap jöttünk haza,és hát soha olyan szenvedélyes éjszakánk nem volt mint tegnap este:)))) remélem hogy ebből majd lesz már valami/valaki:))))
Nos velem ennyi történt...Örülök Neked,és gratulálok!Nagyon Vigyázz magatokra!!! Mostanság hogy vagy? Többiek? Veletek Mi újság? Nao?
Szia!
Én egy újabb olvasó vagyok:-)
Én is nagyon drukkolok,hogy okt.10-én Neked se jöjjön meg a nem várt hanem egy csodálatos pozitív tesztet tarthass a kezeidben!
Zsuzsi Neked meg szívből Gratulálok és boldog babavárást kívánok!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!