Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vasárnapra ki nem várja? Én...

Vasárnapra ki nem várja? Én se:-) Nem bírom ki addig, hogy ne teszteljek! Még valaki?

Figyelt kérdés
Ki mikor tesztelt először?
2010. szept. 7. 08:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
És Zsuzsi voltam :D
2010. szept. 17. 06:56
 32/71 anonim ***** válasza:
Szia Zsuzsi!!! Szívből gratulálok a babához!!! :)
2010. szept. 17. 08:13
 33/71 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon köszönöm a gratulációt! És neked is sok sikert és minden jót kívánok!

Zsuzsi

2010. szept. 17. 17:24
 34/71 anonim ***** válasza:
8:13-as vagyok! Köszi! Remélem jövöhéten én is pozitívat tesztelek!! :)
2010. szept. 17. 19:15
 35/71 A kérdező kommentje:
Szia!!!GRATULÁLOK!!!!!nekem sajna ma reggel megjött,de majd jövőhónapban:)nem adom fel!
2010. szept. 20. 07:11
 36/71 A kérdező kommentje:

a többieknek is + kívánok:)!! majd írjatok!!!!

u.i.: nem elég hogy megjött plusz még megbetegedtem:S:((

2010. szept. 20. 08:20
 37/71 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Köszönöm, én is mielőbbi pozitív tesztet kívánok nektek. Nao, mikor tesztelsz?

Zsuzsi

2010. szept. 20. 16:30
 38/71 anonim ***** válasza:
Szia Zsuzsi! Valószínű hogy nem fogok tesztelni. Tegnap óta barnázok és nálam így szokott kezdődni a mensi.:( Na de majd a következő hónapba!! :)
2010. szept. 20. 16:44
 39/71 A kérdező kommentje:
Csajok! Vasárnap este barnáztam egy kicsit,de hétfőn reggel megjött,mára már alig van.sőt szinte semmi....eddig is ilyen barnás vérzés volt(bocs a kifejezésért).szerintetek ez mi lehetett???csináljak tesztet?
2010. szept. 21. 07:46
 40/71 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nao, kár hogy megjött, de látom te is úgy vagy, mint én voltam, hogy új hónap, új lehetőség! Örülök hogy pozitív vagy!

Évi, szerintem csinálhatsz, az a biztos, legalább megnyugszol, akármit is mutat.

Tegnap voltunk a nőgyógyásznál, azt mondta bíztatóan indul, 5 hetes, és 5.1 mm a Picikénk, mit egy szem borsó :) Írt fel duphastont, azt kell szednem, mert már volt egy vetélésem, és két hét múlva újra megnézi UH-n,hogy hogy fejlődik, addigra már kb. 20 mm lesz, és lesz szívhangja is (remélhetőleg) :)

Azért megnyugodtam tegnap :)

Mindenkinek további sok sikert!

Zsuzsi

2010. szept. 22. 20:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!