Vasárnapra nem várom, mikor teszteljek először?
Figyelt kérdés
Tegnap barnáztam egy kicsit, néha enyhe görcsölgetésen van és más tünetem nincs. Gabriel tesztem van itthon, már eléggé türelmetlen vagyok, de nem akarok túl korán tesztelni.2009. febr. 13. 19:22
2/8 anonim válasza:
Én azt javaslom, hogy próbáld meg vhogy kibírni hétfő reggelig! Én a helyedben akkor tesztelnék legkorábban. Szorítok! :)
3/8 Grófházy válasza:
én aznap délután nagyon pirosat teszteltem :)
Szorítok neked
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, próbálok türelmes lenni, csak 30-on túl és lassan 1,5 éves próbálkozás után nehéz ...
2009. febr. 13. 19:38
5/8 anonim válasza:
En szombat-vasarnapra nem varom de mindenkeppen megvarom a hetfot es akkor tesztelek (persze ha addig nem jon meg). Szerintem ha nagyon turelmetlen vagy akkor vasarnap reggeli vizeletbol probald meg. Sok teszten azt irja, hogy kimutatja a mensi elott is egy-ket nappal de a tobbsegenek mind a nemvart napjan vagy utanna mutatta ki. Nallam pl. az a furcsa, hogy tiszta szaraz vagyok, semmi folyasom nincs. Tegnapelott volt egy kis vizes folyas, mar azt hittem, hogy megfog jonni tuti a mensi es azota mintha kiszaradtam volna. Haaat a fene se tudja, hogy most ez minek a jele. :( Mas tunetem nincs a hasszurkan kivul de az lehet mensi elojel is. En lassan 31 leszek. Pozitiv tesztet kivanok neked!!!!
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Nekem eddig minden alkalommal 4-5 napig tartó állandó barnázásom volt és irtóra görcsölt a hasam, gyógyszert is kellett bevenni. Most meg semmi, csak pár csepp valami tegnap ...
2009. febr. 13. 19:48
7/8 anonim válasza:
Én is megpróbálnám kibírni hétfő reggelig.
Sok sikert!
8/8 anonim válasza:
MI is 1,5 évig probálkoztunk nagyon türelmetlen voltam,ne tudd meg menyi tesztet használtam!:) Volt olyan hogy 1 hónapba 2-3 csináltam.Aztán amikor terhes lettem a nem várt ciklus után 3 hétre mutatta csak ki! akkor már 8 hetes voltam. Sok siker! 4 hónapos a bébi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!