Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja vasarnapra?

Ki nem varja vasarnapra?

Figyelt kérdés

2012. máj. 3. 19:53
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
én nem várom,tegnap nagyon sok folyásom volt tele volt a tisztaságim görcsiztem is de nem volt semmi,ma nem annyira,meg tele vagyok pattanással is :/
2012. máj. 3. 20:17
 2/47 anonim ***** válasza:
én nem várom,de tegnap 2 tisztasági betétem barnás lett majd elmúlt a mellem fáj,és eltűntek a pattanásaim,pedig még múlthéten nagyon csúnya volt az arcom.Mikor teszteltek?
2012. máj. 3. 20:28
 3/47 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

ÉN se várom vasárnap :-) 2 napja görcsölök, ma már barnázok, pedig aznap szoktam csak, mikor megjön, és nem sokra rá meg is jön. Hőhullámaim viszont vannak, amik nem szoktak. Fáradt vagyok, és mindig éhes. Remélem nem csak bebeszélem magamnak, hanem tényleg lesz is valami!

2012. máj. 3. 20:38
 4/47 anonim ***** válasza:
első vagyok!én max. szerdán tesztelek mert 28-34 naposak a ciklusaim,nekem pl. már egyáltalán nem fájnak a melleim,pedig ilyenkor már szakadnak le
2012. máj. 3. 20:39
 5/47 anonim ***** válasza:

Sziasztok:D

Én szerdára nem várom,tudom,hogy sok idő még de majd két év után,minden hónap egy új remény...

Remélem mind mind babások lesztek,majd figyelek:D

2012. máj. 3. 20:41
 6/47 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én hétfőre nem várom!

Nekem másabb ez a ciklus, mert még mindig nem jöttek ki rajtam a pattanások, teljesen tiszta az arcom, ilyen még sose fordult elő ilyenkor! Valamint most érzékenyek a mellbimbóim, nem szokott érzékeny lenni. A melleim csak enyhén fájnak.

És még ami új, hogy még nem pecsételek, pedig ilyenkor már szoktam!

Én addig reménykedem, amíg nem jön a pattanás és amíg nincs pecsétem! Hamarosan ki fog derülni, hogy újra csalódnom kell sokadjára vagy most érkezik a csoda...

Én szerdán tesztelnék legkorábban is, ha addig nem jönne a mensim!

Drukkolok mindenkinek!

2012. máj. 3. 20:46
 7/47 A kérdező kommentje:

sziasztok!

En mar nem is tudom mikor teszteljek annyi volt a nega :(

Tunet csak annyi h viszket a cicko

Jo lenne ha nem jonne meg igaz csak 5 honapja probalkozunk es sajna ritkan jutunk egymashoz de remelem egyszer sikerul mar van egy kisfiam persze nem vart baba volt. jo lenne egy kisteso neki!

Mindenkinek nagyon szoritok irjatok mi lett!

Szep napot!

2012. máj. 4. 10:01
 8/47 anonim ***** válasza:

6-os vagyok.

Még 3 napom van a nemvártig. Én most nagyon elszomorodtam mert leesett a hőm alaphőre, 36,5-re ma. :( Kicsit korán esett le, mert még csak a 13. dpo-n vagyok és akkor szokott leesni amikor már meg is jön a mensi vagy pedig utána. De furcsa, mert még nem pecsételek és pattanások sem jöttek ki. A melleim érzékenyek és kicsit fájnak is, meg néha mensis érzésem van és a derekam is hasogat.

Én pedig úgy reménykedtem, mert nem pecsételek, de mivel ma csökkent a hőm, szerintem nem sikerült most sem. :(( Most nagyon elszomorodtam emiatt.

2012. máj. 4. 10:39
 9/47 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én is hétfőre (3 nap múlva) nem várom. Múlt hónapban ilyenkor már barnáztam. Most semmi. Totál semmi. A melleim fájnak két oldalt, de nem érzek semmi mást.

Teszteltem már két negatívat a 10.napon. várok hétfő reggelig és ha addig nem jön meg, csinálok még egy tesztet. Hátha megtörténik végre a csoda :)

2012. máj. 4. 11:21
 10/47 A kérdező kommentje:
Ne szomorkodj 6-os!
2012. máj. 4. 12:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!