11/47 A kérdező kommentje:
2 nap a nem vartig azt hittem meg jon mert nagyon fajt a hasam de nem.
2012. máj. 4. 12:22
12/47 anonim válasza:
első vagyok T. én ma is görcsöltem attól féltem hogy megint hamarabb fog megjöni mint gondoltam de nem :) ma bent voltam a városba mindenhol kismamákat láttam és azon gondolkodtam ki tudja nekik hány hónapig tartott mire jött a babájuk :)
13/47 A kérdező kommentje:
ez az T. en is mindig gondolok erre lehet hogy csak becsuszott...Nekem is becsuszhatna :p
2012. máj. 4. 21:01
14/47 anonim válasza:
2.-ik vok,most jött meg ,nagyon szomorú vagyok,hogy megint nem sikerült,már több mint 1 éve várunk rá.
15/47 anonim válasza:
Drága második.Ne keseredj el,hisz minden hónap újremény.Hidd el,ha csak a párodra őszpontosítassz sokkal kőnnyebb lesz.Üdv
16/47 anonim válasza:
2.-ik vagyok,este amint írtam úgy nézett ki hogy megjött mert mikor megtöröltem magam nagyon minimálisan véres volt,erre onnantól kezdve semmi.Reggel nem volt semmi.Most mikor elmentem mosdóba barnáztam mikor megtöröltem magam.Na ki érti ezt?
17/47 anonim válasza:
én még nem voltam wc-én de nem érzek semmi folyást,a hasam inkább hasogat nem görcsöl,tegnap meg nyomodott este a hőm felment pár fokkal,reménykedek nagyon :) sajnálom 2. :( szerintem itt mindenki érzi azt amit te most
19/47 A kérdező kommentje:
Milyen nehez dolog ez....
Ne szomorkodjatok csak osszejon egyszer :(
2012. máj. 5. 12:02
20/47 anonim válasza:
6-os vagyok
Nekem meg fog jönni, de szerintem most is nagyon gyenge lesz, az a gyanúm...
Ma egész nap mensis érzésem van és már ma pecsétem is volt.
Nekem szerintem sose lesz gyerekem, 2 és fél éve várunk rá...most se sikerült.
Nektek sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!