2. Vagyok. Én ma vagyok 9Dpo és már teszteltem, persze tudom, hogy korán. Negatív. Amúgy érzem a pms-t is, szóval sok esélyt nem érzek, de meglátjuk :)
2020. máj. 26. 21:49
12/97 anonim válasza:
2.
Hatos vagyok, 9 dpon nekem is teljesen nega volt, aztán két nap múlva halvány pozi. Szerintem még ne add fel!
2020. máj. 26. 21:51
13/97 anonim válasza:
6- ezt jó hallani :)) persze tudom én is, hogy korán van, de nem bírtam ki :D
2020. máj. 26. 21:56
14/97 anonim válasza:
1-es vagyok. Szerintem amúgy nekem is megfog jönni, mert mensi után közvetlenül ment élesben, és ez csak max akkor jött volna össze ha most lett volna a legrövidebb a ciklusom. Az legutóbb 26 napos volt januárban. Utána két 30, majd egy 28. Igazán következhetne megint a rövid. :D nincs valakinek tapasztalata erről?🤣
2020. máj. 26. 22:09
15/97 anonim válasza:
Én péntekre nem várom, de azt hiszem ez a hónap sajnos nem jött össze. Érzem is, hogy az hogy meg fog jönni.
De szurkolok azoknak, akiknek szintén most lenne esedékes.
2020. máj. 26. 23:26
16/97 anonim válasza:
Szia! Én is vasárnapra nem várom! 😃 Kicsit bizonytalan az ovum napja, így én ma teszteltem (ped. early), de negatív lett. 😔 Vezetek hőgörbét is, az még nem esett le, addig még reménykedem, hogy csak túl türelmetlen voltam. Már 6 hónapja próbálkozunk. Az első könnyen összejött, a 3. hónapban.
2020. máj. 27. 06:51
17/97 anonim válasza:
Csatlakozom én is...:) nem mindig 28 napos a ciklusom, de vasárnap lesz az a nap, onnantól nem várom én se..:)
Ez az első hónapunk, második babót tervezzük.
"E"
2020. máj. 27. 07:13
18/97 anonim válasza:
4-es vagyok! Nagyon drukkolok mindenkinek! ❤️❤️
2020. máj. 27. 07:20
19/97 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok, jó látni, hogy rendes emberek is vannak ezen az oldalon, nem csak bunkók.
Mindenkinek szurkolunk!
Mi próbáltunk úgy együtt lenni, hogy a telefonom által számolt ovu. előtt 2 nappal, közben, meg utána 2 nappal... :D
Szerintem aki érzi, hogy meg fog jönni, ne keseredjen el, hiszen sokáig megegyeznek a terhes tünetek a pms-el... Elég igazságtalan, jó lenne, ha meg lehetne különböztetni őket. :D Amíg nem jön meg, van remény... :D
2020. máj. 27. 08:33
20/97 anonim válasza:
4-es vagyok! Kérdező totál igazad van! Mindenben megegyezik ez a ciklus az összes előtte lévővel! Ki mióta próbálkozik? Nekünk a 8. Lett sikeres
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!