Lányok! Ki nem várja most vasárnapra?
Figyelt kérdés
Ki mikor teszel?2015. okt. 14. 14:05
1/15 anonim válasza:
En abszolut nem varom..gyogyszert szedek, meg van ket hetem verzesig
2/15 anonim válasza:
Én nem várom.
Tesztelni legkorábban 1 hét késésnél fogok.
Mi elég rég próbálkozunk, meddőségi központba is járunk. Eddig volt egy sikertelen inszeminációnk, most egy spontán hónap volt, de attól még bízom benne. Ha most nem sikerül, akkor belevágunk a következő inszeminációba.
3/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Nagyon drukkolok neked!!!!
Remélem sikerülni fog. :)
Nagyon büszke lehetsz magadra, hogy ilyen kitartó vagy!
2015. okt. 14. 14:30
4/15 anonim válasza:
Köszönöm, kedves vagy!
Muszáj, csak így lehet, kitartóan, optimistán és mindig bízva!
5/15 A kérdező kommentje:
Nagyon jó helyre fog születni az a baba. ;) :)
2015. okt. 14. 14:58
7/15 A kérdező kommentje:
Jó lenne ha megtudnám várni a vasárnapot. De ismerem magamat, nem fog menni. Pénteken és szombaton reggel már megpróbálom.
2015. okt. 14. 15:24
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2015. okt. 14. 15:55
10/15 anonim válasza:
Én is jelentkezem :) Nekünk ez a 9. hónapunk, viszont az első rásegítéses. (closti és tüszőrepesztő) Én hőmérőzök, szóval nekem az is segít, nem kell tesztelnem. A párommal amúgy megfogadtam,h ha addig nincs semmi, akkor 22-én (évfordulónkon) tesztelünk egyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!