Lányok! Ránéznetek a tesztre? Ne haragudjatok a kép minőség miatt.
Figyelt kérdés
Meg egyszer ne haragudjatok, nem tudtam jobb minősegü képet csinálni. élőbe sokkal jobban kivehető.
Mind a két teszten, perceken belül megjelent egy ilyen csik. Van esély a babára?
Meg van 4 napom a nem vártig.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
2015. szept. 30. 20:37
1/29 anonim válasza:
Sajnálom, de én csak egy csíkot látok.
2/29 anonim válasza:
én mintha látnám pedig nem vagyok egy optimista típus...de inkább csinálj 4 nap múlva..
4/29 anonim válasza:
Nagyon korán teszteltél. Természetesen van esély a babára, de nem ez alapján a kép alapján. KÍvánom, hogy 4 nap múlva az legyen rajta, amit látni szeretnél!
5/29 whitelady1 válasza:
Mintha lenne ott valami! Csinálj 2-3 nap múlva egy Rosmanos Facelle tesztet! Az elég megbizható! Drukkolok!!!
6/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 4 nap mulva ujra tesztelek..:)
2015. szept. 30. 20:55
7/29 A kérdező kommentje:
külföldön élek, itt sajnos nincs Facelle, gyógyszertárban veszek mindig tesztet, itt csak azokba bizok. :)
2015. szept. 30. 21:00
8/29 anonim válasza:
Valamit mintha látnék, de ezt még nem venném pozitívnak,de szorítok értetek!
9/29 anonim válasza:
Egybenlévő kép nincs a tesztről? Meg olyan esetleg, ahol több fény van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!