Időn túli teszt mutathat esetleg babát? Ti láttok 2. csíkot? Sajnos rossz a minőség, de szabad szemmel látható és rózsaszín a csík.28-32. nap között szokott megjönni.31. napon járok. Délutáni pisiből van, csak sajnos időn túli. Corax teszt.
Én látok valamit!
Nekem a fiamat először időn túli teszt mutatta!:)
De azért van sajnos,hogy nem baba miatt van!
Hat nekem sosem lett időn tuli pozi tesztem, csak mikor baba volt:) pedig elotte annyi tesztet csinaltam, hogy meg sem tudnam szamolni.
Ez egy eleg szep pozi teszt (szerintem) nem jott volna ki 2. csik, ha nem lenne baba.
Nagyon szurkolok, de en ezt pozinak mondanam!:)))))
Irj majd, ha csinaltal masikat!!!
23 hetes kismami
Szia!
Halványan , de látok vmit. Mennyivel lépte túl az időt kb? Egy reggeli, új teszt talán többet árul el....
Nekem is ugyanilyen csík látszódott az első tesztemen, 4 hét 1 naposan csináltam, most 16 hetes vagyok! Másfél évet vártunk rá mi is!
Csak gratulálni tudok és boldog babavárást.
Nekem is időn túli két csík volt, ami most már egyátalán nem látszik a teszten (elraktuk) aztán vettem egy másikat, erősebbet (10-es erősségi tesztet) ami rögtön két vastag csíkot mutatott a délutáni vizeletemből is a 33. ciklus napon ( 28-29naposak a ciklusaim)
Sok sikert!
22hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!