Időn túli teszt mutathat esetleg babát? Ti láttok 2. csíkot? Sajnos rossz a minőség, de szabad szemmel látható és rózsaszín a csík.28-32. nap között szokott megjönni.31. napon járok. Délutáni pisiből van, csak sajnos időn túli. Corax teszt.
2012. aug. 27. 19:49
11/22 anonim válasza:
Nagyon szorítok Neked! Írj majd hogy mi újság
12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Jajj úgy félek h negatív lesz reggel:( Egy éve rohantam a tesztekért.Ebben a hónaban lekötöttem magam teljesen.Barátnőm vett rá h teszteljek.Most elkezzdtem görcsölni remélem nem jön meg reggelre.
2012. aug. 27. 21:05
13/22 anonim válasza:
Nekem mInd a 2 lanyomat corax mutatta ki, ma is csinaltam es azon sajnos nincs ilyen, mint a tiden. Egyertelmuen pozitiv a tied, de azert 2 nap mulva jo lenne ha mar idon belul es erosebb lenne:) halkan gratulalok!
14/22 A kérdező kommentje:
köszönöm!Annyira jó érzés h gratuláltok halkan sokat jelent!Kíváncsi leszek a holnap reggeli eredményre,de félek is tőle.Mert mint tudjuk vannak hamis pozik:(
2012. aug. 27. 22:13
15/22 anonim válasza:
Ott a 2.csík.
Egyszer nekem is volt időn túli pozitív,de nem voltam terhes.
16/22 anonim válasza:
Na teszteltel? 2. valaszolo vagyok, a 23 hetes kismama. Nagyon szoritu k!!!! Irj!!!
17/22 anonim válasza:
Igen, én is kivi vagyok! :D
Szorítok!
18/22 anonim válasza:
Nekem is eddig csak akkor lett időn túli pozitív, ha terhes voltam (háromszor voltam terhes, elég sok tesztet elhasználtam már, és tényleg csak akkor volt kétcsíkos, amikor baba volt).
19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok drukkok.Még szerencse,h nem éltem bele magamat.A mai tesztem negatív egyelőre,de kicsit vérzem.Ugyh valószínű nincs baba.A tegnapi teszten egyértelműen ott a 2. csík.
2012. aug. 28. 09:54
20/22 anonim válasza:
15.vagyok
Mint írtam nálam is volt 1x időn túli pozitív,de nem voltam terhes.Ha ez a teszted negatív és még véreztél is akkor sajnos valószínű nincs baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!