Lányok! Ránéznetek a tesztre? Ne haragudjatok a kép minőség miatt.
Meg egyszer ne haragudjatok, nem tudtam jobb minősegü képet csinálni. élőbe sokkal jobban kivehető.
Mind a két teszten, perceken belül megjelent egy ilyen csik. Van esély a babára?
Meg van 4 napom a nem vártig.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Megint csak az en telefonomal csinaltam a kepet, igy nem tiszta de remelem latjatok..
A kep, nem vart elott 1 nappal, delutani vizeletbol keszult. Tudom hogy lehetne erosebb, de ez szamomra egyertelmu mar. Az elso 2 teszthez kepest erosodott, es a kep nem adja vissza de egyertelmuen szine volt ami percek alatt megjelent.
Holnap megyek orvoshoz..
Es egy kicsit besotetitve hatha igy jobban kitudjatok venni. Elobe azert mas milyen..:)
Az elozo tesztet pl, nappali fenybe nem is lehetett egyaltalan latni a telefonon, annyira halvany volt.
Akik pedig biztattak, nekik nagyon szepen koszonom!:)
A kep nem adja at, epp ezert nem az enyimrol szerettem volna csinalni. Perceken belul megjelent rajta es akkor piros volt. A kep mar ra 1 napra szaradas utan keszult. es meg 1x hangsulyozom hogy menstruacio elott, delutani pisibol..:)
Koszonom a valaszodat, de remelem hogy nincs igazad. Holnap meglatjuk, mit mond az orvos..:)
Mar kertunk idopontot holnapra, ugyhogy ha nem lat semmit akkor ugyis vervizsgalat lesz belole:)
Amugy a tesztet egy idobe csinaltuk meg masik 2 baratnommel, ( osszehasonlitas keppen) es az ovek teljesen negativ lett..:)
Azt mondta hogy meg nem lat semmit, mert annyira kicsike, viszont latott valamit amirol nem tudja meg hogy miaz, ugyhogy 2 nap mulva visszakell mennem.. eloszor megijedtem hatha roszhelyre agyazodott be es azt latja, de mondta hogy szerinte jo helyen van.
Bar megmondom az igazat, nem igazan volt szimpatikus az orvos, elkuldhetett volna vervetelre, stb, de semmi...ugyhogy holnap reggelre 11-re van idopontunk egy masikhoz, holnaputan pedig ujra hozza, meglatjuk mi lessz..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!