Lanyok a 6-7 dpon lehet ujra pozitiv lh tesztem?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a 6. dpon es tegnap este es ma reggel is pozitiv az lh tesztem.
A hom ma nem esett meg le igy ugy gondolom holnap ha leesik megint peteresem lesz vagy ez lehetetlen? Akkor viszont miert pozitiv a teszt? Jart mar igy valaki?
2015. júl. 8. 06:49
1/50 whitelady1 válasza:
Hőgörbét vezetsz? Előfordulhat hogy 2x lesz peteérésed....
2/50 A kérdező kommentje:
Igen vezetek de ez hogy lehet??? Soha nem volt meg ilyen nekem..
2015. júl. 8. 07:24
3/50 anonim válasza:
Nem vagyunk robotok,simán lehet exra petéd.
4/50 A kérdező kommentje:
Hat akkor koszonom a valaszt:) ment a zold kez! Egy kerdes mi van akkor ha az elozo peteeresbol megfogant a baba akkor most mar nem tud megegyszer? Tudom hulye kerdes de olyan erthetetlen ez szamomra! Vagy legyunk egyutt es ha nem sikerult az elozobol sikerulhet most! Viszont ha sikerult es most is sikerul akkor mi van?😊
2015. júl. 8. 07:37
5/50 whitelady1 válasza:
Volt már rá példa, akkor lesznek kétpetéjű ikrek!!! :) Drukkolok! Megmutatod a görbéd? Nem lehet hogy azért pozi az Lh teszt mert baba van a dologban? Tuti 6 napja volt Pé-d?
6/50 A kérdező kommentje:
Itt a gorbem:
Tutti mert 1.en eros pozitiv volt az ovu teszt masnap negativ.
Igaz nem emelkedett meg olyan nagyon a hom mint szokott de azert magasabb. Tegnap este tojcsis nyakom volt ezert csinaltam megint egy ovu tesztet es nem hittem a szememnek! Fajdogal a hasam is marmint ejjel fajt. Ma reggel elso pisibol csinaltam megegyet de most is eros pozitiv. Ma este egyutt leszunk a parommal biztos ami biztos:)))
2015. júl. 8. 07:47
10/50 whitelady1 válasza:
Drukkolok! Látom neked is magas az alap hőd, hol mérsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!