Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet még csoda? 19 DPO és...

Lehet még csoda? 19 DPO és nincs rendes pozitív tesztem?

Figyelt kérdés

Hőmérsékletem magasan van, melleim kissé duzzadtak, egyéb tünet nincs, nem érzem hogy meg akarna jönni, előtte már görcsölni szoktam.

Van valakinek pozitív története késő pozitív teszttel kapcsolatban?

Köszönöm!

2015. júl. 6. 19:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz vervetelre. Ha terhes vagy, abbol kiderul. Ha meg nem vagy terhes, akkor megvizsgal.
2015. júl. 6. 20:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Milyen teszted van, ha rendes pozitìv nincs?
2015. júl. 6. 20:22
 3/8 anonim ***** válasza:
A testvéremnek 28 napos ciklusai vannak, csak félidőben peteéréskor voltak együtt és nem várt utáni 8. napon mutatta csak ki a teszt a terhességet. Napra pontosan akkor szült amire ki volt írva. Biztos hogy peteéréskor fogant és nem később.
2015. júl. 6. 20:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Milyen a rendetlen pozitív teszt?! :O
2015. júl. 6. 20:48
 5/8 A kérdező kommentje:
A rendes pozitív teszt szerintem határozott és erős csík, nekem meg csak nagyon halványak lettek.
2015. júl. 7. 05:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Az már pozitív. Babát vársz.

A ovu teszteknél kell "világítania" a csíknak, hogy pozitívnak lehessen mondani. Terhességinél, ha megjelenik a 2. csík (időn belül), az már terhesség.

2015. júl. 7. 09:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Az hogy mi a nagyon halvàny, tök relatìv.

Ha töltesz fel képet, többet tudunk mondani.

És végül: ha 2 làtható csìk van időn belül, és hcg tesztet hasznàlsz, akkor terhes vagy.

2015. júl. 7. 17:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Este majd töltök fel képeket, több fajta HCG tesztet is csináltam.
2015. júl. 7. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!