Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek erősödött?

Szerintetek erősödött?

Figyelt kérdés
[link]

2015. júl. 5. 08:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Valamit talán? De mit számítr? Szép erős pozi mindkettő :)
2015. júl. 5. 08:53
 2/7 anonim ***** válasza:
AZ első teszt is nagyon erős, miért kell azt figyelni h erősödik-e. Örülj mert nagyon egyértelműek a tesztek. Amúgy szerintem az alsó teszt vmivel még erősebb is mint a felette levő.
2015. júl. 5. 09:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Csak alig hiszem el... Nőgyógyászati problémával mentem orvoshoz Pénteken, és láttak valamit ami ha terhesség akkor nagyon fiatal 2-3 hetes. A véreredmény Jövő pénteken lesz meg. És tudni akartam mire számíthatok. De hálistennek csupa jóra! :)
2015. júl. 5. 09:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen nőgyógyászati problémával? És akkor azok a tünetek a babától voltak? Ha yadik napon vagy,h kora terhességet látott a doki és ilyen erős pozitiv tesztjeid vannak?hány napos ciklusnal?
2015. júl. 5. 09:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell ezer tesztet csinálni, örülj neki, nyugodj meg, ennyi.
2015. júl. 5. 10:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Kimaradt 2 menstruációm és az ehavi is késett. Egy másik doki 4 héttel ezelőtt megnézett nem látott semmit, és hazaküldött. Így hogy a 3. havim is késik elmentem egy másik megyébe egy jóhírű doktorhoz. Ő azt mondta tapintásra nem érez akkora terhességet de elküldött vérvételre és uh-ra. Az uh-on láttak egy kis valamit ami 4mm volt és mennyiségi HCG-t kértek. Jövő péntekre lesz meg az eredménye. De kíváncsi voltam hogy mire számíthatok. Nemis értem hogy menstruáció nélkül hogy volt peteérésem...
2015. júl. 5. 13:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs összefüggés. A szoptatás alatt is sokan nem menstruálnak, peteérésük attól még lehet.
2015. júl. 5. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!