Pcom van de ma reggeli tesztem nagyon halványan de pozitív lett. Gabriel. Eddig ez a teszt mindíg nega volt. Lehet hogy sikerült a csoda és babám lesz? Lehetek ilyen mázlista?
A halvány csík is csík......Gratula!!!
Csinálj holnap is egyet ha nem hiszel egy tesztnek, én 3-at csináltam 1 nap alatt annyira hihetetlen volt hogy sikerült!!!
Az előző válaszoló vok...
Nekem a három tesztből a 2. volt halvány két csík az 1. és a 3. nagyon erős.3 különböző tesztem volt, ajánlom, hogy te is másfajtát vegyél másodszorra!!!
Szia! Gratuálok, a két csík bármilyen halvány is, az két csík és az babát jelent. Én pont így vagyok mint Te múlt pénteken csináltam tesztet és nagyon halvány volt a második csík, rá két napra újra megismételtem a tesztet és már erős volt a csík. Veled érzek az örömben, mert engem is pco-val kezelnek és alig akarom elhinni, hogy baba van.
Vigyázzatok magatokra, boldog babavárást:-)
5 hetes kismama
Köszönöm a válaszokat!!!
Nagyon Gratulálok a babához!!!! Remélem hogy nekem is sikerült!
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!