Lanyok a 6-7 dpon lehet ujra pozitiv lh tesztem?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a 6. dpon es tegnap este es ma reggel is pozitiv az lh tesztem.
A hom ma nem esett meg le igy ugy gondolom holnap ha leesik megint peteresem lesz vagy ez lehetetlen? Akkor viszont miert pozitiv a teszt? Jart mar igy valaki?
2015. júl. 8. 06:49
41/50 anonim válasza:
Egyelöre nem esett le, nagyon fura most a görbem... meglatjuk, holnap mit mutat.
42/50 anonim válasza:
Ma reggel is pozi az lh-m.. :)
43/50 A kérdező kommentje:
A hod milyen?
2015. júl. 12. 10:46
44/50 anonim válasza:
Ilyen a höm... most estere mar halvanyabb az lh, de meg mindig erösebb a kontrollcsiknal a tesztcsik.... a hcg viszont nega teljesen... szurkakat erzek a mehemben, petefeszek fajdalom semmi, pedig ovukor mindig nagyon erösen szokott görcsölni vagy az egyik, vagy a masik oldalon. Emelygek egesz nap, es hulla faradt vagyok... nem ertem, szerintem nincs baba, de nagyon szorakozik velem a szervezetem...
45/50 A kérdező kommentje:
Meg nagyon a ciklus elejen vagy barmi lehet! Drukkolok es majd irj lett e baba!!!
2015. júl. 12. 18:34
46/50 anonim válasza:
Megmutatod a hödet? Meg a teszteket? Most este csinaltam hcgt, es mintha lenne rajta valami extra halvany roszaszin csik... de lehet,hogy csak odakepzelem...
47/50 anonim válasza:
Ma este mar negativ az lh. Neked is negativ lett, vagy azota is pozi?
48/50 A kérdező kommentje:
En a legutobbi pozi ota nem neztem. A hom magas de a hcg tesztem pozitiv igy nem nezem mar. Ma vagyok a 11. dpon. Ketszer volt pozi az ovu tesztem ugye:)
2015. júl. 13. 07:10
49/50 anonim válasza:
Szia kérdező! Mi újság azóta? Nálam még nincs baba! Remelem minden rendben van veletek! Írj majd!
50/50 anonim válasza:
Ja, 47-es voltam :) meg még előtte is párszor írtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!