Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lanyok a 6-7 dpon lehet ujra...

Lanyok a 6-7 dpon lehet ujra pozitiv lh tesztem?

Figyelt kérdés

Ma vagyok a 6. dpon es tegnap este es ma reggel is pozitiv az lh tesztem.

A hom ma nem esett meg le igy ugy gondolom holnap ha leesik megint peteresem lesz vagy ez lehetetlen? Akkor viszont miert pozitiv a teszt? Jart mar igy valaki?

2015. júl. 8. 06:49
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:

Szetszedve ilyen:

[link]

[link]

2015. júl. 9. 07:47
 32/50 whitelady1 ***** válasza:
Drukkolok
2015. júl. 9. 07:48
 33/50 anonim ***** válasza:
Szerintem is erősödött.Szurkolok,hogy mégerősebb legyen.
2015. júl. 9. 09:19
 34/50 A kérdező kommentje:
Olyan lehetetlennek tunik most vagyok a 7. dpon...lehet gyorsabban termelodik a hcg veteles utan..holnap ujra tesztelek
2015. júl. 9. 09:49
 35/50 anonim ***** válasza:
Szia, mi ujsag? teszteltel ma is??? En ugyanebben a cipöben jarok, ma a 11. ciklusnapon megint pozi az lh-m, es a ciklus 6. napjan is pozi volt, elötte együtt is voltunk pont... es most nem tudom, hogy mi van... :) nekem is ma tojcis nyakom volt, de az egesz mehem faj, nem a petefeszkem...
2015. júl. 10. 18:52
 36/50 A kérdező kommentje:

Szia! Ma teszteltem megint es erosebb az osszes eddigi tesztnel, ugyhogy nem ovu volt hanem a beagyazodas miatt volt erosebb az lh!

Nagyon drukkolok, hogy neked is igy legyen!!! Irj hogy mi lett nalad!!! Drukkolok!

2015. júl. 11. 06:30
 37/50 anonim ***** válasza:
Szia, szuper!!! Nagyon örülök. Nekem ma reggel is pozi az lh, es nem igazan van ovus tünetem. ilyenkor mar szur a petefeszkem, most meg inkabb az egesz mehemet erzem, es a cicik is neha belenyilalnak... nagyon remenykedem :) 6 nap telt el az együttlet ota, amiböl ugy gondolom, hogy sikerülhetett. Majd meglatjuk :)
2015. júl. 11. 09:09
 38/50 anonim ***** válasza:
Megmutatod a teszted??? :)
2015. júl. 11. 09:10
 39/50 anonim ***** válasza:
Ma este is full erös az lh-m. Erösebb, mint a kontrollcsik... jaj, de szeretnem mar tudni, hogy mitöl van ez... annyira jo lenne igy 15 honap utan, ha baba lenne... :)
2015. júl. 11. 21:15
 40/50 A kérdező kommentje:
Nagyon drukkolok neked! A hod is leesett vagy nem mered?
2015. júl. 11. 22:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!