Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki vasárnapra nem várja? :)

Van aki vasárnapra nem várja? :)

Figyelt kérdés

2020. máj. 26. 20:23
 71/97 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Kivel mi újság? Én jelenleg refluxal kűzdök, így tisztán nem tudom szedni a méhpempőt mert éjszaka is a kínok kínját éltem.. 🙁 Most mézzel keverve próbálom majd tovább szedni, mert a méz semlegesíti a méhpempő savasságát és remélhetőleg úgy jobb lesz.. Ti milyen praktikákat próbáltok bevetni a siker érdekében? Szedtek v.mi vitaminokat? Én most megpróbálom ebben a hónapban hogy együttlét után felteszem a lábaim a falra.. csináltam előző terhességem előtt is.. veszteni valóm nincs.. ☺️

"E"

2020. jún. 6. 16:33
 72/97 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is elkezdtem a méhpempőt, plusz most már vettem ovu tesztet is a hőmérőzés mellé, hátha segít valamit, ha még pontosabb az időzítés. :D Nekem a múlt hónapban 24 napra jött meg, így a következő nemvárt napja 25-e. :)
2020. jún. 6. 21:42
 73/97 anonim ***** válasza:
Ja! Én "I" voltam ;)
2020. jún. 6. 21:43
 74/97 anonim ***** válasza:
A méhpempő mire jó? Nekem az első két gyerekem azonnal megfogant, nem jártam utána ezeknek.
2020. jún. 7. 09:25
 75/97 anonim ***** válasza:
Én a ciklusom helyreállítására szedtem az első terhességem előtt, valamint a benne lévő vitaminok miatt. Most nincs gond jelenleg a ciklusommal, de gondoltam szedem, hogy feltöltsem magam vitaminokkal, meg elősegíti a peteérést is.. Sajna most a reflux miatt abba kellett hagynom, de remélem így is sikerülni fog a babó.. 🙂
2020. jún. 7. 16:33
 76/97 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Eltelt megint egy hónap...🙂 mi újság veletek? Én tegnapra nem vártam és egyenlőre nincs semmi.. bizakodok most, de nem merem bele élni magam.. ☺️

"E"

2020. jún. 29. 12:38
 77/97 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Nekem pont ma jött meg újra, hát egyelőre nem akar összejönni de igyekszem nem agyalni ezen :)
2020. jún. 29. 19:16
 78/97 anonim ***** válasza:
Ja, utolsó voltam, “L”
2020. jún. 29. 19:16
 79/97 anonim ***** válasza:

Én kissé előre szaladtam, az utolsó 2 ciklusom 24 napos volt, így nekem a héten már elvileg a termékeny napjaim lesznek :D Ez már a 8. próbálkozós hónap, de mást nem tudok tenni, csak bizakodom. Meg szedem a méhpempőt. :D

"I"

2020. jún. 29. 21:26
 80/97 anonim ***** válasza:

A méhpempő az nagyon jó, biztos megfogja hozni a sikert, meg amúgy is tele van vitaminokkal érdemes szedni☺️

Én izgulok most azért.. próbálom terelni a figyelmem, de nehéz ez a várakozás, hogy hogy fognak alakulni ezek a napok🙂

"E"

2020. jún. 29. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!