Sziasztok! Kivel mi újság? Én jelenleg refluxal kűzdök, így tisztán nem tudom szedni a méhpempőt mert éjszaka is a kínok kínját éltem.. 🙁 Most mézzel keverve próbálom majd tovább szedni, mert a méz semlegesíti a méhpempő savasságát és remélhetőleg úgy jobb lesz.. Ti milyen praktikákat próbáltok bevetni a siker érdekében? Szedtek v.mi vitaminokat? Én most megpróbálom ebben a hónapban hogy együttlét után felteszem a lábaim a falra.. csináltam előző terhességem előtt is.. veszteni valóm nincs.. ☺️
"E"
Sziasztok!
Eltelt megint egy hónap...🙂 mi újság veletek? Én tegnapra nem vártam és egyenlőre nincs semmi.. bizakodok most, de nem merem bele élni magam.. ☺️
"E"
Én kissé előre szaladtam, az utolsó 2 ciklusom 24 napos volt, így nekem a héten már elvileg a termékeny napjaim lesznek :D Ez már a 8. próbálkozós hónap, de mást nem tudok tenni, csak bizakodom. Meg szedem a méhpempőt. :D
"I"
A méhpempő az nagyon jó, biztos megfogja hozni a sikert, meg amúgy is tele van vitaminokkal érdemes szedni☺️
Én izgulok most azért.. próbálom terelni a figyelmem, de nehéz ez a várakozás, hogy hogy fognak alakulni ezek a napok🙂
"E"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!