Teherbe estem! Nagyon megvagyok rémülve. Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nos, tehát leírom mi is a problémám, bocsánat, ha hosszú és nem érthető, de össze vagyok zavarodva! 16 éves lány vagyok. 5 hónapja van barátom, és a múlt hónapban jutottunk el odáig, hogy lefekszünk egymással. Most leszögezem, hogy védekeztünk óvszerrel, én sem tudom, hogy történhetett! Az utolsó menstruációm április 1.-én kezdődött, és 6.-án lett vége. Most május elsején nem jött meg, igazából nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget.. Barátomnak elmeséltem, azt mondta, nincs baj, biztos a stressz,stb.. Tüneteim nem voltak, de 7.-e óta feszültek a melleim, és rávettem magamat a tesztelésre.. Sajnos beigazolódott amitől féltem, 4 db teszten is erős 2 csík..:( Barátom, szüleim nem tudnak még róla. Azóta lehangolt vagyok, sírok, csak fekszek bent a szobában, semmihez sincs kedvem.. Én még szakközépbe járok, vendéglátást tanulok, még lenne 2 évem.. Nem tudom, mit tegyek, nagyon egyedül érzem magam..:(2020. máj. 10. 15:02
161/180 anonim válasza:
Szia :) A vernyomasod tokeletes :) A kilokkal most ne foglalkozz, majd lemennek szepen.
Én most vagyok 15 hetes, lassan talán múlnak a rosszullétek :)
162/180 anonim válasza:
“Kilókkal most ne foglalkozz”
De! Már így is többet híztál mint összesen kellett volna. Figyelj oda mennyit eszel és setalj amennyit tudsz. Nem. Nem fog ennyi kiló magától elmúlni. Kb 10 kiló fog eltűnni nagyon max 12-14 ha vízesedsz. Annál több tuti nem. A többit mind te magad hizod.
164/180 anonim válasza:
Sziasztok! Nagy örömmel osztom meg veletek, hogy a kislányom úgy döntött, 2,5 héttel előbb érkezik. Tegnap reggel fél 10 körül elfolyt a magzatvizem, jöttek a fájások, anyukám hívta a mentőket. Pokoli fájdalmaim voltak, azt hittem ott helyben meghalok, de mikor végre rámtették a babámat, és meghallottam azt a kis nyekergős hangján felsírni, nem is érdekelt, hogy fájt pár perccel ezelőtt, már nem is érdekelt, csak az, hogy végre itt van már, megérte mindez🥰 15:18-kor megszületett a kislányom, Csikós Fatima 50 cm-rel és 2 kg 50 dekával❤ Gyönyörű szép hajas baba, nem láttam még nála szebbet..:) Nagyon nyugis baba, egyelőre nem sokat sír. Szerelem volt első látásra. Családomban nagyon nagy az öröm, és amint haza érünk, jön az apukája látogatóba.:) Köszönöm, hogy a 37 hét alatt ilyen sokat érdeklődtetek felém, jó tanácsokkal láttatok el!:) Puszi mindenkinek, kellemes ünnepeket nektek, vigyázzatok magatokra!:)
166/180 anonim válasza:
Gratulálok! Vigyázz magadra, magatokra! 🙂
167/180 anonim válasza:
Gratulálok! Sok boldogságot a babához!
169/180 anonim válasza:
Melyik megyében szültél? Bent szokott lenni az újságban az újszülöttek neve, facere is kirakják, kíváncsi vagyok igaz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!