Párommal védekeztün, de kiszakadt a gumi sajnos. Van már egy gyermekünk, de még nem szeretnénk egyenlöre. Mennyi az esélye, hogy terhes leszek? Tudom bután hangzik, hisz benne van a pakliban! Nők/Anyák mit tanácsoltok?
ennyi info alapjan pont lehetsz terhes, meg nem is.
nem lehetne hogy mashol szorakoztatod a nagyerdemut a kamu hulye kerdeseiddel?
van már 1 gyereked és nem tudod mennyi az esélye, hogy terhes lehetsz e vagy sem?
Gratulálni tudok csak!
Pedig jól írták: 50%
Ez van... imádkozz a rossz termésért.
Egyre gusztustalanabb ez az oldal...
Kérdező, függ attól, hogy hol tartasz a ciklusodban és még sok más tényező is befolyásolja. Mi sokáig megszakításal "védekeztünk", mert úgy voltunk vele, hogy még nem tervezzük kimondottan a babát, de ha jönni szeretne, akkor jönni fog. Nem estem teherbe. De olvastam már itt az oldalon, hogy van, aki pedig igen. Szóval meg van az esélye, szerintem valamivel kevesebb mint 50%, de ez csak a saját tapasztalatom, nem vagyunk egyformák.
Mostanában viszont sok olyan kérdést olvasok, hogy kiszakadt az óvszer. Milyen márkájút használtok?
"Tudom bután hangzik" - azért esek neki a kérdezőnek, mert ez tényleg annyira szint alatti kérdés, miért egy 14 évesnek is nekiesnének, hogy inkább figyelt volna a biológia órán:S
Szexelt, és tudja, hogy hiba csúszott a védekezésbe, ergo függetlenül attól, hol tart a ciklusában, természetesen lehet terhes - és a kérdező ezt tudja is, tehát valószínűleg csak azért írta ki a kérdést, hogy kiírja magából, semmi több, de persze, hogy az unatkozók rárepülnek erre:)
"Nők/Anyák mit tanácsoltok?" - ehhez nem kell sem anyának, sem nőnek lenni: ha nem akarsz gyereket, akkor eseményi utáni, de gyorsan, ha megkockáztatod, akkor vársz, és reménykedsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!