Teherbe estem! Nagyon megvagyok rémülve. Mit tanácsoltok?
Eloszor is, próbálj megnyugodni. Minel hamarabb el kell mondanod a szuleidnek. Vagy eloszor annak, amelyikukkel bizalmasabb a kapcsolatod. Keszulj fel ra, hogy nagyon ki lesznek akadva /te is ki vagy akadva, meg gondolj bele a helyukbe/. De ha lehiggadnak, ok is azon lesznek, hogy segitsenek neked.
Biztosan nagy tores lesz ez a kapcsolatotokon a szuleiddel, lehet eltiltanak baratoktol, stb...
De ha nehez is, viselni kell a kovetkezmenyeinket a tetteinkert - ez is a felnotte valas része. Tudom, ez nem vigasztaló meg szarul hangzik, de ez van.
Kitartást!
Sok opciód nincs.
Szólni kell a szüleidnek.
Minnél jobban húzod az időt annál nehezebb és rosszabb lesz megoldani
Drága kislány...!
Ne sírj, hanem először is, beszelj a szüleiddel, mérlegeljétek a lehetőségeiteket! A végső döntést úgyis Ti, együtt, a szüleiddel fogjátok meghozni! Gondolkodj el, te mit szeretnél... (én úgy veszem ki az írásodból, hogy nagyon nem jókor jön ez a baba).
Abortuszt a 12. Hétig legálisan csinálnak, mindenhol, 1 hét alatt el lehet intézni. Te bőven időben vagy... ne aggódj!
Természetesen nem lenne kérdés, hogyan döntenék a helyedben, 16 évesen, tanulóként, munkatapasztalat, pénz nélkül, ráadásul első szexuális együttlétből....
A szüleid mindenképp segíteni fognak, nem te vagy se az első, se az utolsó, aki így járt.
nem kilátástalan! Tudom, hogy most nagyon rossz, de meg fog oldódni a helyzet! Figyelj, minden csoda 3 napig tart...ki lesznek akadva, de 10 év múlva teljesen normálisan fogtok tudni róla beszélni. Persze, most csalódnak majd benned, valahol magukat is okolják majd a szuleid, hogy nem vigyáztak rád...
De segiteni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!