Teherbe estem! Nagyon megvagyok rémülve. Mit tanácsoltok?
A barátod reakciojatol nem kell félned. O kb. semmilyen terhet nem kell hogy viseljen, nem kell dontenie, felnevelni biztos nem akarja. Persze ot is remelhetoleg elgondolkodtatja a helyzet, de se mutetre nem kell mennie, se felnevelnie, se esetleg adopcio mellett dontenie....attol meg ne felj, hogy megharagszik vagy ilyesmi...az o hibája is ugyanannyira mint a tiéd..
valoszinuleg elobb vagy utobb elhidegultok majd egymástól, és vége lesz a kapcsolatnak...de egy varatlan terhesseg az ennek stabilabb, hosszabb, érettebb kapcsolatot is konynen tonkreteheti. Sot, a ti korotokban meg iylen meretu problema nelkul is csak nagyon-nagyon ritkán fordul elo, hogy életed szerelmével legyél egyutt. Még ha most azt is gondolod, hogy o a tokéletes a számodra.
Már megbocsáss hogy kétkedem de biztos nem volt olyan hogy az elején betette "két percre" gumi nélkül? Meg ellenőriztétek aktus után rendesen esen hogy nem lyukadt e ki? Meg a harmadik lehets~ges oka a történteknek, nem volt lejárva a gumi?
Egyébként voltam hasonló helyzetben mint te csak már egy pár évvel idősebben szóval mi anyámat kitudtuk hagyni a dologból, de neked mindenképp beszélned kell vele a dologról. Megértem hogy van egy kis részed ami megtartaná, de gondolj bele hogy 16 éves vagy egy 5 hónapos kapcsolatban és ilyenkor azért még a fiúk se reagálnak olyan jól erre hírre. Én egyedül csináltam végig az egészet egy kedves barátnőm segitségével mivel páromtól külön, másik v@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!