Teherbe estem! Nagyon megvagyok rémülve. Mit tanácsoltok?
OFF: Utolso, szerintem senki sem tamogatja a kerdezot konkretan abban, hogy tartsa meg...inkabb olyan valaszok szulettek, hogy menjen abortuszra, vagy a másik csapat a jól gondold át, hogy dontesz. Ez nem egyenlo azzal, hogy vetesse el, hanem hogy merlegeljen.
Támogatni pedig abban támogatjuk, hogy minel hamarabb csináljon valamit - mondja el a barátjának, az anyukájának, és hoyg lelkileg probaljon nem osszeomolni.
A barátod egy szemet, anyukad egy kincs 🥰
Felejtsd el ezt a barmot, örökre.
Biztos vagyok benne, hogy így higgadtan, ha végig gondolod a lehető legjobb döntést hozod majd. Az a lényeg, bárhogy döntesz, onnantól csak előre szabad nézni. Semmiféle mi lett volna ha...
62-es! Én nem írtam, hogy vetesse el, és azt se, hogy tartsa meg, mégis én vagyok a legjobban lepontozva. Gondolom, egyik álláspont képviselőjének se tetszik🤦 Egyúttal meg is kérdezném. Kedves lepontozók! Mégis, mi bajotok van a válaszommal? Hogy nem döntök egy másik ember helyett? Csak gratulálni tudok,sok eszetek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!