Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe estem! Nagyon megvagyo...

Teherbe estem! Nagyon megvagyok rémülve. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nos, tehát leírom mi is a problémám, bocsánat, ha hosszú és nem érthető, de össze vagyok zavarodva! 16 éves lány vagyok. 5 hónapja van barátom, és a múlt hónapban jutottunk el odáig, hogy lefekszünk egymással. Most leszögezem, hogy védekeztünk óvszerrel, én sem tudom, hogy történhetett! Az utolsó menstruációm április 1.-én kezdődött, és 6.-án lett vége. Most május elsején nem jött meg, igazából nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget.. Barátomnak elmeséltem, azt mondta, nincs baj, biztos a stressz,stb.. Tüneteim nem voltak, de 7.-e óta feszültek a melleim, és rávettem magamat a tesztelésre.. Sajnos beigazolódott amitől féltem, 4 db teszten is erős 2 csík..:( Barátom, szüleim nem tudnak még róla. Azóta lehangolt vagyok, sírok, csak fekszek bent a szobában, semmihez sincs kedvem.. Én még szakközépbe járok, vendéglátást tanulok, még lenne 2 évem.. Nem tudom, mit tegyek, nagyon egyedül érzem magam..:(
2020. máj. 10. 15:02
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/180 anonim ***** válasza:
72%
Azok miért vannak lepontozva akik azt írják vetesse el? Akik meg támogatják azok 100%...érdekesek vagytok. :D
2020. máj. 11. 09:39
 62/180 anonim ***** válasza:
65%

OFF: Utolso, szerintem senki sem tamogatja a kerdezot konkretan abban, hogy tartsa meg...inkabb olyan valaszok szulettek, hogy menjen abortuszra, vagy a másik csapat a jól gondold át, hogy dontesz. Ez nem egyenlo azzal, hogy vetesse el, hanem hogy merlegeljen.

Támogatni pedig abban támogatjuk, hogy minel hamarabb csináljon valamit - mondja el a barátjának, az anyukájának, és hoyg lelkileg probaljon nem osszeomolni.

2020. máj. 11. 10:00
 63/180 A kérdező kommentje:
Jó reggelt mindenkinek! Kérlek, ne induljon ebből itt most vita, én mindenkinek az álláspontjával részben egyetértek, mindkét "tábor" véleményében nyilván van igazság.
2020. máj. 11. 10:00
 64/180 anonim ***** válasza:
95%

A barátod egy szemet, anyukad egy kincs 🥰

Felejtsd el ezt a barmot, örökre.

Biztos vagyok benne, hogy így higgadtan, ha végig gondolod a lehető legjobb döntést hozod majd. Az a lényeg, bárhogy döntesz, onnantól csak előre szabad nézni. Semmiféle mi lett volna ha...

2020. máj. 11. 11:15
 65/180 anonim ***** válasza:
38%

62-es! Én nem írtam, hogy vetesse el, és azt se, hogy tartsa meg, mégis én vagyok a legjobban lepontozva. Gondolom, egyik álláspont képviselőjének se tetszik🤦 Egyúttal meg is kérdezném. Kedves lepontozók! Mégis, mi bajotok van a válaszommal? Hogy nem döntök egy másik ember helyett? Csak gratulálni tudok,sok eszetek van.

2020. máj. 11. 11:40
 66/180 anonim ***** válasza:
82%
Bárhogyan is döntesz kérdező, én még ma elmennék nőgyógyászhoz. Nem mindegy ugyanis, hogy mennyi időd van eldönteni, hogy mit tegyél, de akármi lesz, úgyis ez az első lépésed.
2020. máj. 11. 12:35
 67/180 anonim ***** válasza:
97%
Utolsóval egyet értek, nőgyógyász lásson mihamarabb. Egyáltalán méhen belül van-e, élő terhesség-e...stb.
2020. máj. 11. 13:42
 68/180 anonim ***** válasza:
95%
Bárhogy döntesz, nagyon nehéz lesz! Sok erőt neked! Én 18 évesen voltam hasonló helyzetben,annyi különbséggel, hogy én első perctől tudtam, hogy fogok dönteni. Jól gondold át, mert egyikből sincs visszaút! Anyukád pedig egy követendő példa lehetne sok szülőnek...❤️
2020. máj. 12. 08:06
 69/180 anonim ***** válasza:
93%
Kedves kérdező! Mi újság? :)
2020. máj. 12. 15:40
 70/180 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Bocsánat, hogy egy kicsit eltűntem, de nagyon sok tanulnivalót kaptam, másrészt magamba zárkóztam egy picit..:) Nagyon nehéz a helyzet, egyfolytában agyalok, hogy lenne jó, mi lenne jó, stb.. Nehéz, de próbálom túlélni..:) Párom azóta sem keres, de talán jobb is így, erre már rájöttem a 2 nap alatt, hogy nem egymásnak teremtettek minket.. Szép volt, jó volt, de elmúlt, nem törhetek össze ezmiatt jobban, mint amennyire most vagyok..:) Tehát részemről ha lesz baba, ha nem, számomra egy idegen ember.. Csak előre kell néznem, és a SAJÁT MAGAM életét, jövőjét alakítanom.. (ehhez, hogy így lássam a dolgokat drága édesanyám segített..:) ) Köszönöm, hogy írtok!:) Még jelentkezem, mindenképp leírom, mire jutottam..:) Puszi mindenkinek.
2020. máj. 12. 19:22
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!