Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe estem! Nagyon megvagyo...

Teherbe estem! Nagyon megvagyok rémülve. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nos, tehát leírom mi is a problémám, bocsánat, ha hosszú és nem érthető, de össze vagyok zavarodva! 16 éves lány vagyok. 5 hónapja van barátom, és a múlt hónapban jutottunk el odáig, hogy lefekszünk egymással. Most leszögezem, hogy védekeztünk óvszerrel, én sem tudom, hogy történhetett! Az utolsó menstruációm április 1.-én kezdődött, és 6.-án lett vége. Most május elsején nem jött meg, igazából nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget.. Barátomnak elmeséltem, azt mondta, nincs baj, biztos a stressz,stb.. Tüneteim nem voltak, de 7.-e óta feszültek a melleim, és rávettem magamat a tesztelésre.. Sajnos beigazolódott amitől féltem, 4 db teszten is erős 2 csík..:( Barátom, szüleim nem tudnak még róla. Azóta lehangolt vagyok, sírok, csak fekszek bent a szobában, semmihez sincs kedvem.. Én még szakközépbe járok, vendéglátást tanulok, még lenne 2 évem.. Nem tudom, mit tegyek, nagyon egyedül érzem magam..:(
2020. máj. 10. 15:02
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/180 anonim ***** válasza:
18%
Dokinál kérdezz rá lassan, pocakodra valami krémet ajánlana-e, igazából csak esztétikai a dolog, utána kevésbé látszódnak majd a csíkok. :)
2020. aug. 10. 20:55
 112/180 anonim ***** válasza:
69%
Köszönöm szépen mindenkinek :)
2020. aug. 10. 21:33
 113/180 anonim ***** válasza:
56%
Sziasztok! Tudom, hogy már késő van, de egyszerűen nem bírok aludni, a tegnap délutáni történteken jár az eszem.. Tegnap délután 5 körül indultam a szokásos sétámra, és útközben összefutottam exem édesanyjával, aki egy hatalmas pénzösszeggel próbált rávenni arra, hogy adjam örökbe a babámat. Nagyon ideges lettem, kiakadtam, tudom nem szép dolog, de az utca közepén kiabáltam vele, hogy mégis hogy képzeli ezt, és még neki állt feljebb, hogy mit óbégatok, és a karomnál fogva rángatott... Azonnal hívtam édesanyám, aki rögtön értem jött, de exem anyja addigra elviharzott.. Felháborító, és gusztustalan amit művelnek, nem hagynak élni.. Azóta levagyok sokkolva, sírok, a hasamat simogatom és tudom hogy a legelső perctől kezdve az utolsóig megkell óvnom ettől a családtól az én kis életemet..:(
2020. aug. 12. 01:09
 114/180 anonim ***** válasza:
92%
Ne már! Ez igaz? Ha igen,ne törődj vele! Úgysem tud mit tenni. Bepróbálkozott, de gyáva,azért is viharzott el. Ha meg akarsz tőlük szabadulni,az a legegyszerűbb, ha elengeded a gyerektartást. Azt akarják megúszni,meg hogy törődni kelljen a gyerekkel. Ha látják,hogy nem várod el, le fognak rólad szállni. A srác majd azt is letagadja,hogy valaha is ismert. Gondolj arra,hogy ez neked is meg a babának is jó. Te könnyebben megutálod ezt a bunkót, a gyerekednek meg nincs szüksége ilyen családra. Itt csak a srác vesztett.
2020. aug. 12. 01:23
 115/180 anonim ***** válasza:
94%
Nem normális, inkább a fiát nevelte volna becsületességre.
2020. aug. 12. 02:42
 116/180 anonim ***** válasza:
70%
Fake news rovatunkat olvashatják..
2020. aug. 12. 05:14
 117/180 anonim ***** válasza:
83%
Ez most komoly?
2020. aug. 12. 07:54
 118/180 anonim ***** válasza:
26%
Igen, teljesen konoly, nem értem, mi jó származna nekem abból, ha ilyet hazudnék..
2020. aug. 12. 12:04
 119/180 anonim ***** válasza:
78%
Nagyon durva! Nem csoda, h ilyen a fia, ha az anyja is egy véglény.
2020. aug. 12. 12:13
 120/180 anonim ***** válasza:
85%
Sziasztok! 20 hetes vagyok ma, el sem hiszem, hogy ilyen hamar elérkeztem a terhességem feléhez..:) Holnap megyünk a dokihoz, már 100%-ra megmondja, hogy kislányt várok-e. Minden a legnagyobb rendben velünk. Már az első kis apró rúgásokat is gyakrabban érzem, csodás érzés..:)
2020. aug. 17. 15:24
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!