Teherbe estem! Nagyon megvagyok rémülve. Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nos, tehát leírom mi is a problémám, bocsánat, ha hosszú és nem érthető, de össze vagyok zavarodva! 16 éves lány vagyok. 5 hónapja van barátom, és a múlt hónapban jutottunk el odáig, hogy lefekszünk egymással. Most leszögezem, hogy védekeztünk óvszerrel, én sem tudom, hogy történhetett! Az utolsó menstruációm április 1.-én kezdődött, és 6.-án lett vége. Most május elsején nem jött meg, igazából nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget.. Barátomnak elmeséltem, azt mondta, nincs baj, biztos a stressz,stb.. Tüneteim nem voltak, de 7.-e óta feszültek a melleim, és rávettem magamat a tesztelésre.. Sajnos beigazolódott amitől féltem, 4 db teszten is erős 2 csík..:( Barátom, szüleim nem tudnak még róla. Azóta lehangolt vagyok, sírok, csak fekszek bent a szobában, semmihez sincs kedvem.. Én még szakközépbe járok, vendéglátást tanulok, még lenne 2 évem.. Nem tudom, mit tegyek, nagyon egyedül érzem magam..:(2020. máj. 10. 15:02
131/180 anonim válasza:
Szerencsére törölték. A kérdező ezerszer inkább viselkedik felnőttként, mint itt egyes hozzászóló, akinek az ad örömet, ha bánthat.
132/180 anonim válasza:
Igen, remélem minden rendben velük :)
133/180 anonim válasza:
Milyen nevekben gondolkodsz Kérdező?
134/180 anonim válasza:
Kamu szaga lett s végére. Mint a filmekben.
135/180 anonim válasza:
Kamu is a kérdés de itt a vermamik állva tapsolnak a tini maminak
136/180 anonim válasza:
MTV nem keresett fel hogy ilyen buta kölyköket keresnek ? Tudod mindig indítják a Teen Momot legalább valami pénzt is kereshetnél hogy fussa a gyerekre😅
137/180 anonim válasza:
Sziasztok! Nagyon eluralkodott itt a rosszindulatúskodás, ahogy látom. Gondoltam, ha senki nem kérdez felőlem, nem írok olyan sűrűn, egyébként sem a nap minden percében fogok ide írni, másrészt mint minden embernek, nekem is vannak dolgaim, bármennyire hihetetlen. Minden rendben velem, a kislányommal is, rendszeresen járunk a dokihoz, aki mindent rendben talál, hála istennek teljesen problémamentes a várandósságom. Van még 3 hónapom a szülésig, ahogy közeledik, egyre jobban izgulok..:) A kislányom pedig Fatima lesz..:) Köszönöm az érdeklődést, és az értelmes kommenteket! Jó éjszakát nektek.
138/180 anonim válasza:
És nem zavar hogy nem magadnak szülöd a gyereket?
139/180 anonim válasza:
Nem értem, miért kell ilyen utálatosnak lenni. Ha szeretnéd tudni, minden saját pénzből lesz a kislányomnak, ugyanis én nyáron várandósan is elmentem az 1 hónapos kötelező nyári gyakorlatra étterembe, ahol aztán kaptam a gyakorlati pénzt. Ennek tetejében mikor letelt az 1 hónap gyakorlat, mentem július-augusztus egész végig vendéglőbe diákmunkára. Igen, fárasztó volt terhesen, rosszul voltam, a lábaim bedagadtak az 8 óra menéstől-állástól, volt, hogy enni-inni sem volt időm elmenni, de még wc-re sem! De megcsináltam! Végig csináltam! És tudod miért? Mert nem érdekelt, hogy mennyire fáradt vagyok, mim fáj, hol fáj, hanem csak az volt a fejemben, hogy a kislányomnak mindent megadhassak, ha már az apukája nem segít, és drága jó édesanyámnak sem számíthatok majd mindig az anyagi támogatására. Ja, ha már itt tartunk, tudd, hogy édesanyám ANYAGILAG nagyon minimálisan fog engem segíteni, s nem azért, mert nem szeretne, hanem az én gyermekem lesz, én vállalom érte a felelősséget. Azt is elmondom neked, hogy őszi szünetben is, lassan 7 hónapos terhesen is menni fogok dolgozni, hétvégéket is bevállalva. Nehéz lesz, brutál fáradt leszek, de megéri..:) Én ugyanúgy tanulok, csak magánban, gyakorlatokra járok be csak, 1 évet pedig halasztok. Az életem nem állt meg attól, mert teherbe estem. Az anyagi részről ennyit, kedves kommentelő. A másik fele, hogy igen, tény és való az, hogy fiatal vagyok. Igen, 16 éves, és még messze 17. A legelső perctől kezdve az eszem ágában sem volt az, hogy én megszüljem a kislányomat, és majd gondoskodik róla az, aki akar. Nem, nagyon buták vagytok, és általánosítotok.. Lehet, sőt biztos, hogy vannak ilyen "anyák", de kivételből is sok van. A gyermekemről én, és kizárólag csakis ÉN fogok gondoskodni, senki más, édesanyám csak segít. Azt is tudom, hogy az ilyen esti "kimaradásokból", bulizásokból, egész napos barátnőzésekről le kell hogy mondjak. Én már ezt megtettem, amúgy sem ez a fajta lány voltam, nem is vagyok, és nem is vágyom erre. Mert már Ő, és csakis Ő a legelső, a legfontosabb, és érte bármi megéri..:) Nem sajnáltatásképp írodott általam ez a szöveg, mert én legyek az utolsó, akit sajnálni kell. Ez a ti, a kívülállók szegénységi bizonyítványa.. Nem láttok bele más életébe, és ítélkeztek. A véleményt tartsátok meg magatoknak. Nagyon remélem, hogy ennek a témának ez a fele ezzel lezáródott! További szép estét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!