Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe estem! Nagyon megvagyo...

Teherbe estem! Nagyon megvagyok rémülve. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nos, tehát leírom mi is a problémám, bocsánat, ha hosszú és nem érthető, de össze vagyok zavarodva! 16 éves lány vagyok. 5 hónapja van barátom, és a múlt hónapban jutottunk el odáig, hogy lefekszünk egymással. Most leszögezem, hogy védekeztünk óvszerrel, én sem tudom, hogy történhetett! Az utolsó menstruációm április 1.-én kezdődött, és 6.-án lett vége. Most május elsején nem jött meg, igazából nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget.. Barátomnak elmeséltem, azt mondta, nincs baj, biztos a stressz,stb.. Tüneteim nem voltak, de 7.-e óta feszültek a melleim, és rávettem magamat a tesztelésre.. Sajnos beigazolódott amitől féltem, 4 db teszten is erős 2 csík..:( Barátom, szüleim nem tudnak még róla. Azóta lehangolt vagyok, sírok, csak fekszek bent a szobában, semmihez sincs kedvem.. Én még szakközépbe járok, vendéglátást tanulok, még lenne 2 évem.. Nem tudom, mit tegyek, nagyon egyedül érzem magam..:(
2020. máj. 10. 15:02
 141/180 anonim ***** válasza:
43%
Ne foglalkozz velük, Kérdező! Becsülendő az egész hozzáállásod, továbbra is jó egészséget Nektek és időnként jelentkezz!
2020. okt. 19. 21:25
 142/180 anonim ***** válasza:
67%
Ne is foglalkozz az ilyen rossz szándékú, negatív emberekkel, akik a saját nyomorúságuk akarják másra is kisugározni, a lényeg, hogy minden rendben van, és hidd el, jól döntöttél, és ezt minden pillanatban érezni is fogod mikor a lányoddal leszel. :) Írj néha azért majd mi a helyzet, szórítunk Nektek :)
2020. okt. 19. 21:32
 143/180 anonim ***** válasza:
66%
Lehet gúnyolódásképp írkálni gyerekes módon, hogy "karrier", de én legalább ha 16 évesen is, de megkeresem a pénzt, hogy semmiből se szenvedjen hiányt a kislányom! Meglehet nézni, hogy a korombeli lányok közül hányan tennék ezt így, ha ilyen helyzetben lennének.. Nem sokan..:) Erről ennyit. Én büszke vagyok magamra, édesanyám is, és más nem számít. Túl van tárgyalva ez a téma.
2020. okt. 19. 21:46
 144/180 anonim ***** válasza:
45%
Ne vedd magadra a rosszindulatú kommenteket. Az értékrendje nem mindenkinek ugyanaz. Vannak olyan emberek akik simán szülnek albérletbe is, míg mások csak saját tulajdonú házba hajlandóak 10-20 miliós megtakarítással, ami valljuk be azért csak egy rétegnek adatik meg. Persze nyilván mindenkinek az a cél, hogy a gyereke biztos anyagi körülmények között nőjön fel és ne kelljen hónapról hónapra élni. Nálad most így alakult a dolog. Senkinek semmi köze hozzá, hogy anyukád fog segíteni vagy nem. Halkan megjegyzem biztos vagyok benne, hogy a sok fröcsögő között is biztosan van szép számmal aki elfogadja a nagyik segítségét akár anyagilag, akár úgy, hogy pl megfőzi az ebédet, hogy anyukának ne kelljen. Tényleg nem megszokott 16 évesen szülni, de neked ezt hozta az élet. Kitartást kívánok, de azért a vége felé már ne dolgozz és ne erőltesd meg magad. 37 hkm
2020. okt. 20. 10:07
 145/180 anonim ***** válasza:
18%
Büszke vagy rá hogy ha már felcsináltak 16 évesen, akkor nem másokkal akarod eltartatni magad, hanem vállalod a következményeket és melózol? Gratula, az év embere vagy.
2020. okt. 20. 12:11
 146/180 anonim ***** válasza:
33%
De nem 16 évesen az anyja nyakára érettségi és végzettség nelkul, illetve nem nulla munkatapasztalattal :) mert 16 évesen mar bszni kell :)
2020. okt. 20. 14:00
 147/180 anonim ***** válasza:
65%
147es! Téged ez miért zavar? Nem mindegy neked, hogy kinek a nyakára szül? A te nyakadra? Ha nem akkor mit szólsz bele? A mama úgy döntött, hogy a lánya mellett áll és segít neki. Az ő döntésük, az ő életük.
2020. okt. 20. 14:25
 148/180 anonim ***** válasza:
38%
Nem mindegy mert rossz példát mutat más korabeli lányoknak.
2020. okt. 20. 14:29
 149/180 anonim ***** válasza:
7%
Pont, hogy jó példát mutat nekik.
2020. okt. 20. 15:03
 150/180 anonim ***** válasza:
26%

Jó példa ???😂😂

Akkor kezdjük azzal biztos az anyukánál is gondok vannak ha hagyja hogy ez megtörténjen és nem rángatta el abortuszra egyből

De ketto egy normalis szülő rendes,jó jövőt akar a gyerekének és nem egy vendéglátós suliba íratja be 😅

Vendéglátásban dolgoztam ( suli mellett) a vendéglátás nem rendes munka mondom ezt úgy hogy üzletet is vezettem a belvarosban ! Ugye tudod kedves kérdező hogy max 6 órára jelentenek be illetve olyan hogy táppénz vagy hogy napközben haza mész mert szegény gyerek beteg lett nincs ... másik hogy minimum a 12 óra de akar vannak 16+ os műszakok is ! Általában ha 8 órás bejelentést akarsz akkor sem a rendes pénzekre jelentenek be hanem a minimumra és nagy eséllyel a különbözetet kifizettetik veled sajnos ez a magyar vendéglátás persze ha bekerülsz egy kicsit komolyabb étterembe talán rugalmasabbak és bejelentenek de ez elég ritka 😀 na mélyebben már bele sem megyek hogy hogyan adnak hitelt vendéglátásra és egyéb finomságok😅

Én is dolgoztam 16 éves korom óta amúgy hidd el nem olyan ritka de attól meg nem mindenki olyan buta hogy erre szüljön ... aki erre azt mondja hogy jó példa az nem normális!

2020. okt. 20. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!