Teherbe estem! Nagyon megvagyok rémülve. Mit tanácsoltok?
Jó példa ???😂😂
Akkor kezdjük azzal biztos az anyukánál is gondok vannak ha hagyja hogy ez megtörténjen és nem rángatta el abortuszra egyből
De ketto egy normalis szülő rendes,jó jövőt akar a gyerekének és nem egy vendéglátós suliba íratja be 😅
Vendéglátásban dolgoztam ( suli mellett) a vendéglátás nem rendes munka mondom ezt úgy hogy üzletet is vezettem a belvarosban ! Ugye tudod kedves kérdező hogy max 6 órára jelentenek be illetve olyan hogy táppénz vagy hogy napközben haza mész mert szegény gyerek beteg lett nincs ... másik hogy minimum a 12 óra de akar vannak 16+ os műszakok is ! Általában ha 8 órás bejelentést akarsz akkor sem a rendes pénzekre jelentenek be hanem a minimumra és nagy eséllyel a különbözetet kifizettetik veled sajnos ez a magyar vendéglátás persze ha bekerülsz egy kicsit komolyabb étterembe talán rugalmasabbak és bejelentenek de ez elég ritka 😀 na mélyebben már bele sem megyek hogy hogyan adnak hitelt vendéglátásra és egyéb finomságok😅
Én is dolgoztam 16 éves korom óta amúgy hidd el nem olyan ritka de attól meg nem mindenki olyan buta hogy erre szüljön ... aki erre azt mondja hogy jó példa az nem normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!