Teherbe estem! Nagyon megvagyok rémülve. Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nos, tehát leírom mi is a problémám, bocsánat, ha hosszú és nem érthető, de össze vagyok zavarodva! 16 éves lány vagyok. 5 hónapja van barátom, és a múlt hónapban jutottunk el odáig, hogy lefekszünk egymással. Most leszögezem, hogy védekeztünk óvszerrel, én sem tudom, hogy történhetett! Az utolsó menstruációm április 1.-én kezdődött, és 6.-án lett vége. Most május elsején nem jött meg, igazából nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget.. Barátomnak elmeséltem, azt mondta, nincs baj, biztos a stressz,stb.. Tüneteim nem voltak, de 7.-e óta feszültek a melleim, és rávettem magamat a tesztelésre.. Sajnos beigazolódott amitől féltem, 4 db teszten is erős 2 csík..:( Barátom, szüleim nem tudnak még róla. Azóta lehangolt vagyok, sírok, csak fekszek bent a szobában, semmihez sincs kedvem.. Én még szakközépbe járok, vendéglátást tanulok, még lenne 2 évem.. Nem tudom, mit tegyek, nagyon egyedül érzem magam..:(2020. máj. 10. 15:02
151/180 anonim válasza:
1. Hiába rángatja el abortuszra, ha a gyerek azt mondja, hogy nem lesz abortusz, akkor nem lesz.
2. Normális szülő nem szól bele a gyereke pályaválasztásába, max. tanácsot ad.
3. Te vagy az, aki nem normális.
152/180 anonim válasza:
Egyik ismerősöm lánya 15-16 évesen terhes lett. A lány akarta a gyereket, de a szülők elvetettették. Van ilyen.
154/180 anonim válasza:
Sokan hiszitek azt, hogy troll vagyok. Rengeteg üzenetet is kaptam, hogy segítenének nekem egy kis összeggel, adjam meg a facebook, instagramm, egyéb oldalaim nevét. Legalább 5 ilyen üzenet jött, és sokan is kérték, hogy meséljek magamról egy kicsit. A segítséget köszönöm, de nem kell. A közösségi oldalaim nevét nem fogom megadni, mert az egész arra menne ki, hogy ócsárolás, gúnyolódás, és rajtam csámcsognátok. De hogy ez a téma is lerágott csont legyen, elmesélek néhány dolgot. Legyen annyi elég, hogy ....... Lizának hívnak, és 2004. 05. 02-án születtem, tehát láthatjátok, még messze 17.. Édesanyám 5 gyereket szült és nevelt fel tisztességesen, és nevel is bennünket apa nélkül, tehát anyukámat ha lehet, ne hordjátok le a sárga földig. A lehető legjobb iskolába iratott engem, imádom csinálni-tanulni, turizmus-vendéglátást tanulok ( elsősorban pincér, de ezek ágazatait is muszáj vagyok tanulni, ami cukrász-szakács, és turisztikai szakember, mind a négyért oda vagyok). Most kezdtem a 10. osztályt, ezt már magánban a baba miatt, és igyekszem ígyis a legtöbbet hozni. A szakmám meglesz, az érettségivel együtt. Nem áll meg az életem azért, mert terhes lettem. Láthatjátok, buta sem vagyok.:) Az, meg hogy anyukám inkább rángatott volna el abortuszra, nagyon csúnya dolog.. Ész nélkül írkáltok bántó dolgokat. Soha az eszembe nem jutott, hogy a saját gyermekemet megöljem, egy percre sem. Úgy érzem, életem legjobb döntése volt az, hogy megtartom. Anyukám nagyon várja az unokáját, örül ő is, és az egész családom a döntésemnek. Tehát valójában erről ennyit.:)) És most már legyen elég ebből az undorító viselkedésből. :)
155/180 anonim válasza:
Sziasztok! Az előző fiókomba valamiért nem enged belépni, pedig az email cím, és a jelszó is stimmel, valaki tudja, hogy mi lehet és segítene? Ezért anyukám fiókjából írok. Megmutattam anyának a kérdésemet, és a ti válaszaitokat is a legelejéről, és nagyon meghatódott, hogy vannak még jóérzésű, jóakaró emberek.:) 32 hetes vagyok, lassan 33. Pár napon belül kezdem pakolni a kórházi táskámat.:) Kislányom tuti éjjeli bagoly lesz, mert napközben alig, éjszaka viszont folyamatosan mocorog..:) Minden cucc megvan már a lányomnak, 1-2 dolog ha hiányzik, de azok beszerzése is folyamatban van. Jól vagyunk egyébként mind a ketten, csak egy kicsit megfáztam, az orrom egyfolytában folyik, köhögök.. Házi orvost felhívtuk, azt mondta, hogy sok pihenés, tea.. Nem tudom, ilyenkor lehet valamilyen gyógyszert szedni? Tudtok valamit? Jók legyetek, még jelentkezem, puszi..:)
156/180 anonim válasza:
Herbal Swiss hot drink! Szuper jo! Gyogyulj meg gyorsan!
157/180 anonim válasza:
Azért ne haragudj kérdező de részletezed, mennyire nem vagy buta de már a második fiókodat csűröd szét. Állítólag. Vagy mégsem vagy te olyan éles kés a fiókban, vagy továbbra is kamu és az eredeti kérdező már rég nincs itt.
158/180 anonim válasza:
Te se haragudj kedves utolsó, egyetlen egy fiókomnál felejtettem el a jelszavamat és az e-mailt. Mondtam, hogy a másiknál teljesen jó minden, csak nem enged belépni. A véleményed tartsd meg magadnak, mert nagyon beteg vagy. Csókollak.:)
159/180 anonim válasza:
Sziasztok! Most ráérek, gondoltam írok nektek egy kicsit:) Dokinál a héten jártam, nézte a babám szívműködését, ami jó volt, mérte a vérnyomásomat ami 123/73 volt, ez szerintetek is jó eredmény?:) Viszont aminek nem örülök, az az, hogy az elején amennyire nem híztam, most annál inkább.:( 65 kg-al estem teherbe, és már +18-nál járok, ami azt jelenti, hogy 83 kg vagyok, sosem voltam ennyi..:( Ez szülés után le fog menni, igaz? Félek, hogy még mennyi fog feljönni, mert még csak a 33. hétben járok. Ti hogy vagytok?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!