Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit tennétek a helyemben?...

Ti mit tennétek a helyemben? Hogy döntenétek?

Figyelt kérdés

Először is szeretnékek megkérni titeket, csak az válaszoljon aki tud tanácsot adni, lehurrogást nem kérek, épp elég nehéz a helyzetem

Történet a következő:

Több, mint négy éve vagyok együtt a jelenlegi párommal. Sajnos kétszer megütött már, de gyenge voltam kilépni ebből a kapcsolatból a szokásos "talán megváltozik" hozzáállás miatt.

Most képbe került egy másik férfi, aki odaadó és bármit megtenne értem.

Már gondolkoztam, hogy lépek, amikor leesett, hogy nem jött meg. A teszt pozitiv lett...nem tudom hogyan, vagyis sejtem. Fogigátlót szedek, de virus miatt hasmenésem volt, kiegészítő védekezés nem volt, csak időben kihúzta.

A bajom, hogy én nagyon család párti vagyok, gyerekvállalást sem akartam 30 éves koromig kitolni

Ti mit tennétek s helyemben? Maradnátok a kapcsolatban és vállalnátok a babát vagy elvetetnétek és lépnétek?

(A baba a páromtól van, nem a másik férfitól, ez 100%)

2019. dec. 15. 07:54
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 A kérdező kommentje:

Szia, köszönöm az érdeklődést :)

A baba elment, így "megkönnyebbültem", hogy nem nekem kell dönteni a sorsáról.

A páromat otthagytam, bár nehéz volt megtenni a lépést.

A pasit, aki bejött a képbe "pihenőre tettem"

Szükségem van egy kis egyedüllétre, hogy rendbe tegyem magamat és az életemet

2019. dec. 23. 18:35
 62/65 anonim ***** válasza:
100%
Öröm az ürömben, hogy nem a "te lelkeden szárad". Kívánok neked sok sikert ahhoz, hogy rendbe tudd tenni az életed! Jó irányba haladsz, csak így tovább!
2019. dec. 23. 18:44
 63/65 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2019. dec. 23. 19:27
 64/65 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom a babát,de talán jobb is így.

Jól döntöttél,hogy elhagytad a párodat,és most az is jó döntés volt,hogy egyelőre nem mész bele egy új kapcsolatba.

Foglalkozz sokat magaddal,olvass,sétálj,pihenj,bármit,amit szeretsz csinálni,kényeztesd kicsit magad.

Aztán jön majd valaki,aki szeret,akit szeretsz,és jön a baba is.

Kívánom,hogy ez minél hamarabb így legyen.

Békés,boldog karácsonyt neked,és mindenkinek!

2019. dec. 23. 21:35
 65/65 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Egyelőre mamámnál húzom meg magamat kicsit, de itt nem maradhatok sokáig, így most az elsődleges cél jobban fizető állást találni, hogy fenn tudjak kényelmesebben tartani egy albérletet

Közben sok mindent átgondolok, leginkább az önbecsülésemet, önértékelésemet kell rendbe tennem, amig az nincs rendben úgysem lesz jó párkapcsolatom senkivel. Aki nem szereti önmagát eléggé, mást sem fog tudni igazán szeretni.

Az emberek felé a bizalmat is rendbe kell tennem, hogy ne kezdjek semmiképp ok nélkül bizalmatlankodni.. és még sorolhatnám. Sok feladat vár rám a jövőben, de a cél lebeg a szemem előtt és ez erőt ad

Köszönöm mindenkinek a segítséget, boldog karácsonyt nektek❤🤗

2019. dec. 24. 07:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!