Mit döntenétek? Párkapcsolatban lévő férfitól teherbeesni?
Olyan férfival lenni, aki mással van párkapcsolatban, jó nagy marhaság. :-S Véletlenül teherbeesni viszont lehet - nekem is sikerült, a páromtól. :-) Nem volt kérdés, hogy megtartjuk-e. :-) Most ott szuszog a másik szobában és nagyon örültünk neki.
Az abortusz szerintem borzalmas. Nem kerülnék ilyen helyzetbe, de nem kérdés, hogy megtartanám.
Megmondtam neki, hogy ha teherbeesem nem vetetnem el.
O is abortusz-ellenes.
(Ez rank vonatkozik, reszemrol a gyakori mar meggyozott, hogy mas csinaljon magaval amit csak akar.)
Anyagi hatter megvan.
Viszont nem, nem akarom bekapni a legyet, mivel jo lenne, ha normalis csaladja lenne a gyerekeimnek es nem egy gyereket szeretnek.
HA szeretői státuszban lennék (elméletben ugye), mindig nagyon körültekintően védekeznék.
Ha ennek ellenére teherbe esnék, akkor mérlegelném,hogy fel tudok-e nevelni egyedül egy gyereket. Ha nem, elvetetném. De nem tenném tönkre a férfi párkapcsolatát (bár akinek szeretője van, annak nincs rendes párkapcsolata - de nem ez volt a kérdés)
Szóval titokban tartanám az abortuszt is.
Én megmondanám neki a terhességet. És megtartanám. De mondjuk ez én vagyok. És ha már valakinek szeretője van akkor igen is vállalja fel hogy szeretője van és teherbe esett.. Ha nem akarja felvállni a tettei következményét.. Ha már valaki ilyet tesz akkor ahhoz is legyen bátor hogy bevallja..
És csak annyit hogy a szívedre hallgass.. Az életet addig kell élni amég lehet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!