A nőgyógyászom PCOS-ra gyanakszik, jövő héten megyek IR vérvételre. Ha beigazolódik, és elkezdek diátázni, sportolni, meg nem tudom, gyógyszer kell-e, akkor mennyi idő alatt lehet teherbeesni? Kinek mennyi idő alatt sikerült utána?
Szedek INOfolicot, femibiont, d vitamint, e vitamint és magnéziumot is.
Rendszeres a menstruációm ugyan, de mindig gyenge és rövid.
Nem vagyok túlsúlyos, deréktájon van felesleg valamennyi, de nem sok.
Akinek kiderült, hogy ez a problémája, és elkezdték kezelni, mennyi ideig tartott, mire sikerült teherbeesnie?
# vagyok!
az én személyes tapasztalatom az, amit leírtam.
Testvéremnek 2 hónap metformin kellett, és utána lényegében sorban szült hármat.
Nekem semmi nem csinált ciklust, végül 2 év után 3 ciklus closti hozta meg a sikert, viszont a kisfiam születése óta 5 éve próbálkozunk, diéta, inofolic, metformin, letrox, closti, és teljes a sikertelenség.
Ismerősnek sok év diéta és met után lombikos babája lett, tesó azóta lombikkal sem jött össze.
Másik ismerős 17 év sikertelenség (ebből az utolsó 6-7 évben már kapta a kezelést, diéta, mozgás, gyógyszer, gyönyörű szabályos ciklusok) után tesztelt pozitívat, de a szívhangot csak 1 uh-n hallották. Ennek 6 éve, azóta sincs eredmény.
Ezek a személyes tapasztalatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!