2009. szept. -ben abbahagytam a fog. Gátlót, mert babát szeretnénk. Utána megjött a gyógyszer hatására még 1x, azóta semmi, csak norcoluttal hozták meg. Meddőségi kivizsgálásra járok 2010. szept. óta. Valaki jár hasonló cipőben?
Én sosem szedtem gyógyszert, úgyhogy a felét nem értem annak, amin te átestél. Ezért előre bocsánat, ha nem lesz hasznos a válaszom. De a húgom évekig szedett tablettát (hiába mondtam neki, hogy ne tegye) és most, hogy abba hagyta nem jön meg neki sem. Azt mondták ez a szövődménye az évekig használt tabinak, és majd úgy lehet csak babája, ha előtte gyógyszeresen kezelik (lehet ez történt veled is).
Most azt tanácsolta neki a nőgyógyásza, hogy inkább folytassa a tabletta szedését, mert akkor legalább meg fog neki jönni...és ami tönkretette, most segítheti.
Nekem ez olyan 22-es csapdája, nem is értem??? De nem vagyok orvos.
Lehet nem segítettem, csak a sztori után rögtön eszembe jutott a húgom. Neked sok szerencsét!
Szia!
Igen, türelem! Jó úton jársz! Az egyik előző válaszoló húgát sajnos rosszul kezelik, és az ő problémáját sem a tabletta kozta. Az én lányom sosem szedett tablettát, mégis ugyanez a gond nála is. Ha a TSH-d 2 alatt lesz, már jók lesznek az esélyeid. Sajnos hónapok kellenek, mire stabil leszel, de eljön az ideje!
Viszont furcsállom, hogy az inzulinod rendben volt. Mennyi volt a két órás értéked?
Nincs súlyfelesleged?
Ezek sokat számítanak! Mindenesetre tényleg nemsokára rendeződik a ciklusod is meglátod!
Bocsi, hogy bele offolok, de ha szépen megkérlek kedves utolsó megírnád nekem priviben mit javasolsz a húgomnak - vagyis mit javasoltak a lányodnak. Igaz, orvos állította fel a diagnózist, de én sem hiszem, hogy az a megoldás, ha megint folytatja a tablettát.
Előre is köszönöm!
Köszönöm a gyors válaszokat,aranyosak vagytok.
Manka68:az inzulineredményeim: 0'13,7 60'18,8 120'63,4.Viszont az endokrinológusom azt mondta hogy ilyen eredmény nem lehet,ezért valószínű hogy véletlenül felcserélték az eredményeket.Tehát a 60' 63,4 és a 120' 18,8.Nem vagyok túlsúlyos se,sőt vékony vagyok,csak a hasamon van némi felesleg.
Szia!
Lehet hogy én mégegyszer megcsináltatnám azt a vérvételt.
Nem tudom, hogy az egy órásnak mennyinek kell lenni, mert nekem azt nem nézték. De ha mégis ilyen sok lenne a két órásod, akkor az nem jó. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!