Még beszélni nem tudó kisgyerek esetére keresek hasonló tapasztalattal választ szédülésre, gyógyszer mellékhatása vagy az ütéstől a fején, vagy a szeméről?
Figyelt kérdés
Elég rossz napok vannak mögöttünk. Lányomnak két felső fogacska is jön egyszerre, ami nagyon megkínozza. Erre írtak Cataflam cseppet és/vagy panadol szuszpenziót. Közben csúnyán elesett és éles polcba verte fejét, mire a doktornő semmi komolyat nem mondott. Egy napja kb a már tipegni tudó lánykám állni sem tud, mert mindig elszédül, megszédül. Mit gondoltok tapasztalt anyukák, esetleg védőnők?2010. jan. 26. 20:22
1/4 anonim válasza:
Ez nagyon nem jó. Feltétlenül vidd vissza az orvoshoz vagy hívd fel legalább.
2/4 anonim válasza:
A gyógyszerek betegtájékoztatójában mit irnak mellékhatásként? Én azért visszavinném az orvoshoz, ha látnám, hogy valami nincs rendben vele, az is aggasztó, hogy beverte a fejecskéjét.
3/4 anonim válasza:
Én mindenképpen holnap visszavinném az orvoshoz.
4/4 anonim válasza:
Szerintem lehet az ütéstől, bár nem vagyok orvos. Gondolom ha agyrázkódása lenne tünetként jelentkezne hányás is. Ha a gyógyszerek tájékoztatójában nem szerepel ilyesmi én mindenképp gyanakodnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!