Reménykedhetem, hogy a másik gyógyszer csinál pé-t? Valaki hasonló történettel?
Figyelt kérdés
Első Clostys hónapomban vagyok, a bal petefészekben semmi, a jobban 1 db 10 mm-es tüsző érett. Teljesen elkeseredtem. Most megcsinálja a doki a lapart, és utána kapok másik gyógyszert.2009. júl. 27. 18:26
1/3 Grófházy válasza:
Lehet,hogy a laparaszkópia után nem is lesz szükség gyógyszerre.Sok ilyet hallottam,és láttam,hogy utána 1.vagy . hónapban teherbe estek
Ezzel az eljárással bemettszéseket csinálnak a petfészkeken,hogy ki tudjanak szabadulni a peték.
2/3 anonim válasza:
Most tulajdonképpen miért is nincspé-d? PCOs vagy? Csak azért kérdezem, mert én az voltam és amikor nekem a jobb oldali petefészekben - 2 clostys hónap után nem történt semmi, ekkor kaptam először gonal-f injekciót - lett egy 12mm-es ami nőtt a dokim is meg én is majd ki ugrottunk a bőrünkből. Tehát ha pco miatt nincs peteérésed akkor egy clostys hónap után szerintem nagyon korai a műtét. Szerintem beszélj egy másik orvossal, nehogy felesleges műtéten ess át. Ha debreceni vagy Dr. Sápy Tamást tudom ajánlani, nekem ő segített. Ráadásul olyan jól, hogy a második gonal-f -es hónap után összejött manó. Most 24 hetes kismami vagyok.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem, nincs PCOS-m.
A fogamzásgátló szedése miatt nincs pé-m. Hidd el, nem korai a lapar, 2,5 éve próbálkozunk. Ez az új doki normális (ráadásul meddőségre szakosodott), a régi olyan ej, ráérünk arra még típusú volt.
2009. júl. 28. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!