Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hasonló cipőben járt vki?...

Hasonló cipőben járt vki? Melyik gyógyszer okozhatja?

Figyelt kérdés
8 hetes vagyok.5. héten voltam dokinál, mert picit véreztem, erre kaptam Duphastont. Ugyanakkor kezdtem el szedni az Elevitet. Azóta nagyon fáj a gyomrom, és iszonyú hányingerem van. Az orvosomat nem érem el, mert nyaral.
2010. szept. 11. 11:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Duphaston betegtájékoztatóját olvasd el, hogy okozhatja-e! Az elevit elvileg nem okozhatja, de azért annak is nézz utána.
2010. szept. 11. 11:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szedtem a Duphastont, semmi baja nem volt a gyomromnak pedig nagyon hányingeres voltam de fájdalom vagy ilyesmi semmi. Terhesvitamint viszont nem szedtem. Azt viszont- itt is- több anyukától hallottam/ olvastam, hogy váltaniuk kellett egyik kismama- vitaminról a másikra mert fájt a hasuk és hasonlók. Szóval szerintem inkább a vitamin, abban eleve több "cucc" van, ami okozhatja a panaszokat.

Jobbulást!

2010. szept. 11. 11:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Tényleg lehet a viatmintól, én a gravidától voltam rosszul és az elevit vált be. Lehet nálad fordítva van, az elevittől vagy rosszul, de lehet, h ha nem szednél semmit akkor is meg lenne a tüneted!
2010. szept. 11. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!