Ti mit tennétek a helyemben? Hogy döntenétek?
Először is szeretnékek megkérni titeket, csak az válaszoljon aki tud tanácsot adni, lehurrogást nem kérek, épp elég nehéz a helyzetem
Történet a következő:
Több, mint négy éve vagyok együtt a jelenlegi párommal. Sajnos kétszer megütött már, de gyenge voltam kilépni ebből a kapcsolatból a szokásos "talán megváltozik" hozzáállás miatt.
Most képbe került egy másik férfi, aki odaadó és bármit megtenne értem.
Már gondolkoztam, hogy lépek, amikor leesett, hogy nem jött meg. A teszt pozitiv lett...nem tudom hogyan, vagyis sejtem. Fogigátlót szedek, de virus miatt hasmenésem volt, kiegészítő védekezés nem volt, csak időben kihúzta.
A bajom, hogy én nagyon család párti vagyok, gyerekvállalást sem akartam 30 éves koromig kitolni
Ti mit tennétek s helyemben? Maradnátok a kapcsolatban és vállalnátok a babát vagy elvetetnétek és lépnétek?
(A baba a páromtól van, nem a másik férfitól, ez 100%)
40es
Örülök hogy így gondolod, jól esik
A felháborodással nem megyek semmire, tanácsokért jöttem, így a keményebbeken is el kell gondolkozni, hisz lehet pont azért fájnak, mert igazak. Nem a hangnemet hanem a tartalmat nézem :)
Utolsó, az örökbeadás is lehet opció, gondoltam rá. Főleg a nyílt örökbeadás jutott eszembe, ott tudom hova kerülne
Keresztanyáméknál is két örökbefogadott van, ott is nyílt volt, úgy állapodtak meg, hogy keri havonta küld róluk képet a vérszerinti szülőknek
Hű, jó sok hozzászólás érkezett, amióta írtam. Nagyon szimpatikus az "új" srác hozzáállása, szerintem mindképpen adj neki egy esélyt, mert akár életed szerelme is lehet, azzal ellentétben, ahogy a mostani - remélem hamarosan ex- pasid kezel. Hidd el, hogy megérdemled a jobbat.
Akkor leírom, hogy miért írtam azt, amit, saját tapasztalat. 19 évesen összejöttem egy sráccal, aki alkoholista volt. Az a fajta volt, aki képes volt a saját hányásában fetrengeni, de előtte azért kellően agresszív is volt. Egy év alatt teljesen elidegenített a szüleimtől, miatta majdnem otthagytam az egyetemet (mert elhitette velem, hogy nem vagyok többre való, és nem vagyok többre képes, mint minimum pénzekért gürcölni). Nálam a fordulópont az volt, amikor egy átbulizott éjszaka után ő szexelni akart, én nem, de megoldotta, hogy legyen szex, és nem a szép úton. Egy év után három hónap volt, amíg leráztam, közben zaklatta a legjobb barátnőmet, közös ismerősöket, mindenkit, hogy hol vagyok, kivel vagyok, mit csinálok. Ezek után négy év volt, mire újra hajlandó voltam belemenni egy kapcsolatba, azóta a férjem az illető. Neki is két párja volt előttem, és sosem volt az a fajta, hogy bekattan, hogy ő élni akar, nem mindenki olyan beállítottságú. Életem legjobb döntése volt otthagyni az exem. Nem mondom, hogy könnyű lesz, de megéri. Sok erőt és kitartást kívánok neked!
Négyes voltam.
Volt már abortuszom,nem bántam meg.
Voltam ilyen kapcsolatban is.Na azt aztán megbántam hogy ilyen féreggel jöttem össze,mert hiába szakítottunk már 2 éve,így is ha meglátom,totál elkap az ideg,és azóta normális kapcsolatot nem is tudtam kialakítani,meg nem is akarok senkit jó ideig.Gyereket meg végképp nem szültem volna ilyennek,azonnal elvetettem volna.Mert ha megszülöd,egy életre össze fog kötni benneteket,és biztos lehetsz benne még ha nem is fogtok együtt élni,kapni fogsz még pofont.Tegyük fel például olyanért,mert nem engeded hogy elvigye a gyereket 1 napra.
Így benne élve a dologban nem tűnik olyan durvának, mint írjátok (aztán ki tudja, én most elfogultan látom a dolgot)
Az is nagy baj, hogy így kicsit több, mint négy év után már az érzelmek sincsenek. Akkor bújhatok csak hozzá, ha olyan kedve van, akkor vagyunk együtt ha olyan kedve van, az is öt perc..
Fuu..
Átgondolom most a dolgokat rendesen. Apu el akarja hagyni a párját (sajnálom szegényt)
Beszélek vele majd a dologról, hátha ő tud okosat mondani
Mindegyikőtöknek nagyon köszönöm a válaszokat, sokat segítetek ezzel nekem 🤗
25-ös vagyok.
Nagyon intelligens,mélyérzésű ember vagy. Ez jön le a kommentjeidből,a reagálásaidból. Ebből kiindulva jó döntést fogsz hozni.
Nagyon nehéz helyzetben vagy,és még így is,most is az foglalkoztat,hogy apukád élete félresiklott.
Hát tudod,ha valaki,te biztosan nem szolgáltál rá egy ilyen kapcsolatra. Annyi pozitív érték van benned.
Tudod,mit. Arra gondolj,hogy a párod az,aki veszített.
Biztos vagyok abban,neked boldog,szép és tartalmas életed lesz.
Még egyszer kitartást neked is és apukádnak is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!