Ti mit tennétek a helyemben? Hogy döntenétek?
Először is szeretnékek megkérni titeket, csak az válaszoljon aki tud tanácsot adni, lehurrogást nem kérek, épp elég nehéz a helyzetem
Történet a következő:
Több, mint négy éve vagyok együtt a jelenlegi párommal. Sajnos kétszer megütött már, de gyenge voltam kilépni ebből a kapcsolatból a szokásos "talán megváltozik" hozzáállás miatt.
Most képbe került egy másik férfi, aki odaadó és bármit megtenne értem.
Már gondolkoztam, hogy lépek, amikor leesett, hogy nem jött meg. A teszt pozitiv lett...nem tudom hogyan, vagyis sejtem. Fogigátlót szedek, de virus miatt hasmenésem volt, kiegészítő védekezés nem volt, csak időben kihúzta.
A bajom, hogy én nagyon család párti vagyok, gyerekvállalást sem akartam 30 éves koromig kitolni
Ti mit tennétek s helyemben? Maradnátok a kapcsolatban és vállalnátok a babát vagy elvetetnétek és lépnétek?
(A baba a páromtól van, nem a másik férfitól, ez 100%)
17-es vagyok.
Bárhogy is döntesz,kívánom neked,hogy jöjjön rendbe az életed,és légy nagyon boldog!
Kívánom,hogy pár éven belül legyen egy szerető családod,olyan férfivel,aki szeret,és gyerekekkel,akik biztonságos környezetbe érkeznek.
Senki nem érdemel egy bántalmazó kapcsolatot.
Kitartást és sok erőt neked!
25, köszönöm, megkönnyeztem az írásodat ❤
Többieknek is nagyon köszönöm a válaszokat és a tapasztalat megosztásokat
Mindenkinek a legjobbakat kívánom ❤
Ha eddig jó volt, akkor én nem vetetném el a gyereket. Ha eddig tűrted hogy üssön miért akkor akarsz kilépni mikor ennek ára a gyereked élete?
Én biztos hogy képtelen lennék elvetetni, a te felelőtlenséged volt hogy megfogant. Ha nem akarok gyereket védekezek.
Lehet, hogy a 8:33-as keményen fogalmazott, de szerintem azért, hogy ÉBREDJ már FEL! Mert amellett, hogy tényleg nehéz és az egész életedet meghatározó élethelyzetben vagy, az nem kérdés, de kívülről az ember mindig azt látja, hogy a bántalmazott nők hajlanak arra, hogy benn maradjanak egy bántalmazó kapcsolatban. MINDIG van kifogás, hogy miért tűrnek, miért hagyják, hogy elmenjen mellettük az élet, és miért kockáztatják a lelki és fizikai épségüket.
Ebből a szempontból ez nem szabad, hogy "nehéz döntésnek" tűnjön, ez egyértelmű döntés kellene, hogy legyen: jön a gyerek vagy nem, az ilyen férfit MUSZÁJ otthagyni, és kész! Az, hogy benned szemernyi kétség is felmerült, azt mutatja, hogy máris károsan hatott a lelkedre ez a kapcsolat.
"nem akarok kicseszni a párommal sem" az ilyeneket fizikai fájdalom olvasni, és annyira tipikus, sajnos!
Húzz el, még most, karácsony előtt! Még ma pakolj össze! Most! Ne tétovázz! Ha van döntés, amit később sem bánhatsz meg, ez az, ebből próbálj erőt meríteni! Az első lépés a legnehezebb, mert saját magadat kell legyőznöd, és el kell hinned magadról, hogy TÖBBET ÉRDEMELSZ és hogy MEG TUDOD CSINÁLNI!
A gyerek más kérdés. Egy ilyen agresszív, bántalmazó embertől sajnos nem lehet gyereket vállalni, mert akkor már csak bosszúból is ragaszkodik a jogaihoz, betesz, ahogy tud, nem hagy élni, nem hagyja békén a gyereket stb. Te pedig (ne vedd sértésnek), nyilván nem vagy olyan erős személyiség, hogy kibírd ezt a tartós stresszt és megvédd vele szemben a gyerekedet.
25 éves vagy, még előtted az élet, még semmiről nem késtél le. Nem vagyok abortusz párti, de ebben az esetben elvetetném és tiszta lappal kezdenék. Új év, új élet! És soha többet ne hagyd senkinek, hogy így bánjon veled - vagy máshogy kihasználjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!