Ti mit tennétek a helyemben? Hogy döntenétek?
Először is szeretnékek megkérni titeket, csak az válaszoljon aki tud tanácsot adni, lehurrogást nem kérek, épp elég nehéz a helyzetem
Történet a következő:
Több, mint négy éve vagyok együtt a jelenlegi párommal. Sajnos kétszer megütött már, de gyenge voltam kilépni ebből a kapcsolatból a szokásos "talán megváltozik" hozzáállás miatt.
Most képbe került egy másik férfi, aki odaadó és bármit megtenne értem.
Már gondolkoztam, hogy lépek, amikor leesett, hogy nem jött meg. A teszt pozitiv lett...nem tudom hogyan, vagyis sejtem. Fogigátlót szedek, de virus miatt hasmenésem volt, kiegészítő védekezés nem volt, csak időben kihúzta.
A bajom, hogy én nagyon család párti vagyok, gyerekvállalást sem akartam 30 éves koromig kitolni
Ti mit tennétek s helyemben? Maradnátok a kapcsolatban és vállalnátok a babát vagy elvetetnétek és lépnétek?
(A baba a páromtól van, nem a másik férfitól, ez 100%)
Egyszer egy nagyobb pofon, hajtépés
Másodszorra ököllel a combomat
Azért maradtam vele, mert bedőltem, hogy nem lesz több ilyen
De eltűntek az érzelmek a kapcsolatból. Ezt most vettem észre.
Eddig természetesnek gondoltam hogy ez történik, a másik férfi nyitotta fel a szememet
Először eleve idegesen jött haza, rászóltam, hogy attól, hogy a munkahelyen felidegesítették ne velem beszéljen így, ez nem tetszett neki
Másodszor elaludtam a kezemet, zsibbadt fájt és rákönyökölt és hirtelen elrántottam ő meg leesett az ágyra.
Aztán elkezdett velem kiabálni hogy mi a k...va anyámat képzelek magamról, miattam eldőlt és rávágott ököllel a combomra többször is
De ez miért lényeges?
Fura, hogy ezt nem írta senki, de lehet, h én nem olvastam figyelmesen. Ha tegyük fel, ezt a babát elveteted azt bánnád, ha esetleg többet nem esnél teherbe és akár nem is lenne saját gyereked? Vagy lombikkal, inszemmel stb. nagy nehezen, rengeteg pénz, idő, aggodalom, bizonytalanság árán sikerülne csak? Akarsz egyáltalán gyereket?Vágysz rá, hogy legyen férjed, gyereket családod? Mert ha erre a válaszod az, hogy igen, akkor örülj neki, hogy természetes úton mégis lehet saját gyereked.
Én elmondanám őszintén a helyzetet az új férfinak. Ha tényleg annyira szeret, fogsz neki kelleni így is. De természetesen nem alapoznék rá 100%ban, elkezdenék spórolni, gyűjtögetni mellette, ha esetleg mégis lelépni legyen mihez nyúlni. Plusz munka, másodállás, otthonról végezhető stb. Felkészülnék a legrosszabbra, h esetleg fél évesen menne bölcsibe a kicsi, én meg dolgozni. A mostani férfit kiraknám, el sem mondanám neki, ha már elmondtad, azt mondanám elment. Megszakítanék vele minden kapcsolatot.
Igen, minden vágyam saját család. Ha nem szeretnék, nem lenne dilemma, hogy elvetessem-e
Új pasi tud róla, azt mondta bármit tehet értem szóljak, valamint támogat mindenben, mert szeret és vele szeretne lenni
Szia, nekem nagyon szimpatikus, ahogy a hozzászólásokra reagálsz és nem sértődsz meg a keményebb hangvételű véleményeken sem. Bátornak tartalak emiatt.
Szerintem szakíts a jelenlegi férfival, és költözz külön egyedül. Nem lesz könnyű, de van, aki támogasson. Viszont azt csinálnám, hogy egyelőre nem költöznék össze az új "jelentkezővel", bármilyen nehéz is, hanem most elkezdenék vele randizni. Tudom, terhesen egy másik férfitól, milyen furcsa.... de egyébként sem átlagos élethelyzetben vagy, szerintem épp időben tudsz elkezdeni felelősségteljesen dönteni. Nagyon szurkolok neked, szerintem jó úton vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!