Ránéznétek a tesztemre?
Tegnap-ma nem kellett megjönnie, nem is jött.
Nem használok ovutesztet, ebben a ciklusban éreztem a peteérést, elsején vagy másodikán volt.
Csináltam egy facelle tesztet, én látok valami rózsaszín halvány "izét"
Ránéznétek?
e/euV9Xj
Hát nem tudom. 3 nap késéssel már egyértelműen láthatónak kéne lennie. Nekem 4 nap után este másodpercek alatt kijött jött a második csík.
De hátha csak később fogant, azért olyan halvány
A harmadik képen kívül, mind ugyanolyan halvány, pedig azért erősebbnek kéne lennie a másinak az elsőhöz képest. Nem akarsz inkább egy digitális clearblue tesztet venni, amin nem csík van, hanem + vagy -?
2 éve nekemis ugyanilyen 4 halvány tesztem volt 2 héttel a nem várt után is, aztán vettem egy clearblue-t amin egyértelműen terhes voltam. Azóta 2 éves a lányom. Te is megnyugodhatnál és egy csomó pénz megspórolnál 😁
Sziasztok, jó reggelt..
Ma dolgozni sem mentem.
Általában is fentrengős-hányós-)julós vagyok ha megjön, de ez az éjszaka most kemény volt..
Nem birtam megmozdulni, párommal hozattam advil ultra fortet 400mgosat, egyszerre 3at vettem be, azt hittem megpusztulok a fájdalomtól.. mikor már meg tudtam mozdulni, mosakodás, tampon, de a legnagyobbat ami 5-6 orán keresztül birni szokta, az nem volt egy óra sem.
Ahogy kivettem undorito nagy darab valami is csuszott ki a tamponnal együtt.. fujjj..
Szoval ez lett az én történetem vége, ma már tuti nem megyek sehova..
Már csak az a kérdés, hogy fogok szülni, ha már ezt alig birtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!