Ránéznétek a tesztemre?
Figyelt kérdés
Tegnap-ma nem kellett megjönnie, nem is jött.
Nem használok ovutesztet, ebben a ciklusban éreztem a peteérést, elsején vagy másodikán volt.
Csináltam egy facelle tesztet, én látok valami rózsaszín halvány "izét"
Ránéznétek?
e/euV9Xj
2019. okt. 13. 10:01
51/112 anonim válasza:
Légy türelmes! Próbáld hanyagolni a mindennapos tesztelést, mert bele fogsz őrűlni! Nagyon szorítok nektek!
52/112 A kérdező kommentje:
Rendben, megprobálom hanyagolni.
Mensinek még mindig semmi jele, bevallom öszinten ma még ellöttem egy tesztet most, hátha, de leállok mert megint nem lettem okosabb.. :/
2019. okt. 15. 05:25
53/112 anonim válasza:
Nagyon szorítok! Írd meg légyszi majd az eredményt!!!!! :)
54/112 A kérdező kommentje:
Már fotoztam is. Felülök a hévre és küldöm. Szerintem halványabb lett, mint eddig bármelyik, lehet megindult valami csak félbe szakadt
2019. okt. 15. 06:30
55/112 A kérdező kommentje:
2019. okt. 15. 06:47
56/112 anonim válasza:
Mind negatív. Ne kínozd magad. Pár napig ne tesztelj.
57/112 A kérdező kommentje:
Lehet az lesz, pihenöre rakom magam egy kicsit..
2019. okt. 15. 09:31
58/112 anonim válasza:
Ez az xepil teszt ilyen. Ezek nem pozik sajnos. Az csak a teszt csík helye. Szurkolok, hogy összejöjjön.
59/112 A kérdező kommentje:
Utálom az xepilt.
Ez Facelle..
2019. okt. 15. 10:29
60/112 anonim válasza:
De nem az érzékenyebb facelle szerintem. Az műanyag borítású, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!