Ránéznétek az ovu tesztemre?
Új nekem ez a tesztelgetés.. tudom milyen elven működik de nem igazodom ki rajta. Ebayről rendeltem a tesztet lehet, hogy gagyi..
Nekem a vasárnapi tűnik pozitívnak de nem kellett volna akkor hétfőre totál negativnak lenne??
Nem értem...
A vasárnapi pozitív.
A hétfői szerintem inkább már negatív.
Nekem sosem teljesen negatív egyébként.
Úgy értem a pozitív tesztet kivéve (amikor egyforma erősségű vagy erősebb a bal oldali teszt csík) mind negatív, de mindig van két csík nálam. Nem csak egy.
Nem mindenkinek egyforma a hormon mennyiség.
A hétfőit én már inkább negativnak mondanám.
Idő mire jóval halványabb újra. Holnap már valószínű az lesz. :)
Hajrá ;) xx
Úgy értem drukkolok :)
Mert már gondolom akcióztatok pozitív teszt körül. :)
Egyébként nézd meg, Nelem ilyenek voltak az lh tesztek egy nappal mielőtt megjött. Már akkor ilyen erősek,és ezek attól függetlenül mind negatívok :)
Nekem pajzsmirigy alulműködésem van 20 éve, de gyógyszerrel teljesen rendbe van tartva. Azonban lehet akkor befolyásolja. Nem tudom.
Nekem mindig látszódik,de ovuláció előtt extra erős ,aztán pedig elkezd halványodni és pár nappal később már nagyon halvány. Aztán menzesz előtt újra megemelkedik (mint a képen ) -állítólag az normális- és ovuláció után megint halvány..
Gondolom az a kóros,ha mindig erősebb..
De ha látszódik a hormonszint emelkedés ,csökkenés az okés.
Gondolom. Azaz a véleményem csak tapasztalaton és utána érdeklődésének alapul 😊 xx
Itt a képen pl tegnapelőtt még nagyon halvány volt,ma reggel már erős pozi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!