Raneznetek a tesztemre? Erthetetlen ez az egesz?
Figyelt kérdés
Juni 10 voltam inszemen,juni 26 sajnos megjott,most vagyok a kov ciklus 32.napjan,nem jott meg a menzeszem es van egy fura pozitivnak tuno tesztem.Ha babas lennek akkor mar 8hetesen erosebb csiknak kellene lennie,nem? Ebben a honapban nem voltunk egyutt,tehat csak az inszem jatszik...szellemcsikos?2016. júl. 27. 07:35
2/18 anonim válasza:
Erős vagy nem erős...ettől függetlenül szerintem pozitív a teszt. Szellemcsíknak nem mondható, úgy tudom annak nem piros a színe....
szerintem az orvos biztosabbat tud mondani. Drukkolok :)
3/18 anonim válasza:
Én ezt pozitívnak látom.
Határozottan megjött 26-án? Meddig tartott?
6/18 anonim válasza:
Pozinak tűnik de csinálj másikat. Ha az is ilyen lesz akkor tuti pozitív.
7/18 anonim válasza:
Uggggyanilyennel teszteltem kb. 5 hetesen a kisfiamat. :)
8/18 anonim válasza:
Csinálj mégegy tesztet...ha kevesebb volt mint a megszokott mikor megjött az simán belefér....nekem is igy lett a fiam,azt hittem megjött,de kevesebb,és elkönyveltem sikertelen hónapnak...aztán mégis teszteltem...már 8 éves lesz a fiam:))
9/18 A kérdező kommentje:
Holnap reggel tesztelek mas teszttel,koszonom!
2016. júl. 27. 10:54
10/18 anonim válasza:
Délutáni pisi is kimutatja már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!