Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ránéznétek a tesztemre?

Ránéznétek a tesztemre?

Figyelt kérdés

Tegnap-ma nem kellett megjönnie, nem is jött.

Nem használok ovutesztet, ebben a ciklusban éreztem a peteérést, elsején vagy másodikán volt.

Csináltam egy facelle tesztet, én látok valami rózsaszín halvány "izét"

Ránéznétek?

[link]

[link]

e/euV9Xj

2019. okt. 13. 10:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/112 anonim ***** válasza:

Ezeken még annyira se látom.

De csütörtökre már ki kell verni a szemünket a második csíknak, ha van baba

2019. okt. 14. 15:01
 42/112 anonim ***** válasza:
100%
Sztem az összes negatív. Ha terhes leszel, akkor nem kellesz keresni a második vobalat, mert látni fogod.
2019. okt. 14. 15:03
 43/112 A kérdező kommentje:

Ilyenek full megszáradva egymás mellett.. látszik valami, de én már nem tudom.. el vagyok keseredve, már egy éve nem jön össze.. most láttam kicsi reményt, késik is, a mai erösebb is volt mint a tegnapi.. de igy, hogy a mai is megszáradt teljesen, ugyan olyannak látom...elegem van.. miért pont nekünk nem jön össze?? 😭😭

[link]

[link]

2019. okt. 14. 16:14
 44/112 anonim ***** válasza:
100%

Ne add fel!

Ezek sajnos negatív tesztek, de az orvostudomány már sokmindenen tud segíteni. Elindultatok már vizsgálatok irányába? Vagy az 1 év próbálkozás a vízválasztó számotokra is?

Drukkolok! 🍀

2019. okt. 14. 17:19
 45/112 A kérdező kommentje:
Beszéltem a dokimmal, azt mondta márciusban kezdjük el, nem akar rögtön egy év után, mert fiatalok vagyunk még és nem hajt a tatár.
2019. okt. 14. 17:55
 46/112 A kérdező kommentje:
Mondjuk.. még nem jött meg. Miota vitamint szedek beállt kereken 30 napra. Nem szokott késni. Vettem még 2 tesztet mert mensinek még mindig semmi jele
2019. okt. 14. 17:57
 47/112 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ne adj Isten most mégsem sikerülne én tuti új orvos után néznék. Ne ő döntse már el hogy szerinte van e időd gyereket vállalni ..simán lehet, hogy valami nagyon könnyen kiküszöbölhető dolog az akadály. Az, hogy az egy évet kiváratják azt értem, de azon felül semmi beleszólása hogy szerinte neked van-e még időd
2019. okt. 14. 18:48
 48/112 anonim ***** válasza:
34+stb.vagyok. Egyrészt igazat adok az utolsónak! Másrészt akkor sírjál esetleg,ha megjön! Határidőn túl meg nem szabad nézegetni a tesztet. Én mondjuk még azon is látom! A main! Nyugi van!:)
2019. okt. 14. 19:06
 49/112 A kérdező kommentje:

Rosszul fogalmaztam. Megbeszéltük a márciust, kérdezte akarom e elöbb, mondtam hogy nem szükséges. Szoval közös föntés volt. Szerencsére nagyon jó szakmailag és emberileg is a dokim. Ritka. Akartam neki egyszer pénzt is adni, nem fogadta el. Mondta, hogy ezérr kapja a fizetését és tegyem félre a babára a pénzt :) le a kalappal elötte, imádom

Igy van, nem csüggedek és nem nézek idön tul tesztet🤗😊

2019. okt. 14. 19:15
 50/112 anonim ***** válasza:
62%

Én nem vigasztalásból írom, mert ha most beleéled magad és kiderül, hogy nincs baba, az rosszabb, de én mindkettőn látok halvány 2. csíkot, még a megszáradt teszteken is látszik, igaz, hogy alig.

Nekem mindig iszonyat halványak lettek a tesztjeim, amikor terhes voltam.

2019. okt. 14. 19:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!