Ránéznétek a tesztemre?
Tegnap-ma nem kellett megjönnie, nem is jött.
Nem használok ovutesztet, ebben a ciklusban éreztem a peteérést, elsején vagy másodikán volt.
Csináltam egy facelle tesztet, én látok valami rózsaszín halvány "izét"
Ránéznétek?
e/euV9Xj
Ezeken még annyira se látom.
De csütörtökre már ki kell verni a szemünket a második csíknak, ha van baba
Ilyenek full megszáradva egymás mellett.. látszik valami, de én már nem tudom.. el vagyok keseredve, már egy éve nem jön össze.. most láttam kicsi reményt, késik is, a mai erösebb is volt mint a tegnapi.. de igy, hogy a mai is megszáradt teljesen, ugyan olyannak látom...elegem van.. miért pont nekünk nem jön össze?? 😭😭
Ne add fel!
Ezek sajnos negatív tesztek, de az orvostudomány már sokmindenen tud segíteni. Elindultatok már vizsgálatok irányába? Vagy az 1 év próbálkozás a vízválasztó számotokra is?
Drukkolok! 🍀
Rosszul fogalmaztam. Megbeszéltük a márciust, kérdezte akarom e elöbb, mondtam hogy nem szükséges. Szoval közös föntés volt. Szerencsére nagyon jó szakmailag és emberileg is a dokim. Ritka. Akartam neki egyszer pénzt is adni, nem fogadta el. Mondta, hogy ezérr kapja a fizetését és tegyem félre a babára a pénzt :) le a kalappal elötte, imádom
Igy van, nem csüggedek és nem nézek idön tul tesztet🤗😊
Én nem vigasztalásból írom, mert ha most beleéled magad és kiderül, hogy nincs baba, az rosszabb, de én mindkettőn látok halvány 2. csíkot, még a megszáradt teszteken is látszik, igaz, hogy alig.
Nekem mindig iszonyat halványak lettek a tesztjeim, amikor terhes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!