Ránéznétek a tesztemre?
Tegnap-ma nem kellett megjönnie, nem is jött.
Nem használok ovutesztet, ebben a ciklusban éreztem a peteérést, elsején vagy másodikán volt.
Csináltam egy facelle tesztet, én látok valami rózsaszín halvány "izét"
Ránéznétek?
e/euV9Xj
Igen, én is így vagyok vele. Majd az a babó marad/ lesz velünk, aki egészséges is és minket választ. Köszönöm.
Másik szombati tesztelő, azért írj kérlek, rád kiváncsi vagyok hogyan alakulsz!
Sajnálom, hogy nem sikerült.
Én csak azt tudom tanácsolni, hogy ne feszül rá. Tudom, hogy nagyon nehéz, főleg ennyi idő után.
Amikor elkezdtünk próbálkozni minden hónapban biztosra vettem, hogy tuti sikerült. Hiszen sokszor voltunk együtt, stb. Aztán mégsem. Végül volt egy hónap, amikor biztos voltam benne, hogy nem ez lesz a mi időnk. Férjem szakvizsgára készült, mellette lakásújítás, stb. Talán ha 2-3 x voltunk együtt. Nem is foglalkoztam vele. Csak amikor nem jött meg csodálkoztam. A sikeres vizsgája után teszteltem, együtt izgultunk hogy mi lesz.
Szóval fel a fejjel, sikerülni fog idővel
Én is csodálkoztam, de jól esett 🤗😍
Igérem, ha egyszer sikerül a baba mindenképp megírom 😁
Kedves kérdező.
Nagyon sajnálattal olvasom, hogy elment. Szívből remélem, hogy hamarosan sikerülni fog. Nem szabad feladni. Új hónap, új remény, új esélyek.
Nagyon sajnálom! 😔 Én is így jártam múlt hónapban...4 baromi erős pozi teszttel 😣 (akkor ezek szerint a csík erőssége sem biztosíték semmire)
29N
Sajnálom utolsó! 😢
Kitartást, sok sikert ❤
Ma teszteltem. 12. dpo de full negatív lett. Egyenlőre nem barnázok pedig szoktam. Ez még kicsit biztató. Már az is jó lenne ha menszesz előtt nem lenne folyás. Vettem egy facelle tesztet ma ami elvileg 10-es érzékenységű. Vasárnapig ha nem jön meg megcsinálom.
Mindenkinek kívánom a legjobbakat
Sziasztok ! Én csak most csatlakozom :)
Nagyon sajnálom ami veled történik .
Mi így egy éve lesz ebben a hónapban hogy sikertelenül próbálkozunk .
23.ra nem várom
Tegnap előtt teszteltem egy negatívat de ez nagyon korai volt .
Vettem egy csomó tesztet és el tettem úgy hogy nem talalom 😅
Amint meglesz a többi tesztelek újra :)
Sok sikert mindenkinek 💖
Kitartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!