Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ránéznétek a tesztemre?

Ránéznétek a tesztemre?

Figyelt kérdés

Tegnap-ma nem kellett megjönnie, nem is jött.

Nem használok ovutesztet, ebben a ciklusban éreztem a peteérést, elsején vagy másodikán volt.

Csináltam egy facelle tesztet, én látok valami rózsaszín halvány "izét"

Ránéznétek?

[link]

[link]

e/euV9Xj

2019. okt. 13. 10:01
 61/112 A kérdező kommentje:

Mind2 ugyan olyan érzékeny. 10es mindkettö.

A muanyag 10 bol 9 szer halvány lett nekem, szoval nem vettem többet mert nem egyszer becsapott

2019. okt. 15. 12:45
 62/112 A kérdező kommentje:
Elkezdődött a mindjárt megjön érzés, szerintem itt a vége, sanszos hogy holnap már megjön
2019. okt. 15. 16:52
 63/112 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, az összes negatív teszt. Ne add fel, majd legközelebb 🍀
2019. okt. 15. 18:38
 64/112 anonim ***** válasza:

Szokásos vagyok! Figyelj ha tényleg megjön és úgy gondolod/gondoljátok, hogy mégsem szeretnél márciusig várni, akkor tudod azt is megteheted, időpont a nődokidnál és változott a döntésed,ennyi, nem gáz.

Egyébként azt megkérdezhetem, hogy az elmúlt egy évben milyen vitaminokat vagy táplálék kiegészítőket szedtek? Nyugi!

2019. okt. 15. 18:51
 65/112 A kérdező kommentje:

Nem adom fel. Még ebben a ciklusban sem. Amig nincs vér, nincs veszve semmi.

Mivolis (dm sajátmárkás) A-Z kismamavitamin. Az orvos jonak találta, azt mondta ugyan az van benne, mint a drágábbakban csak a nevet nem kell megfizetni.

Mellékesen: fél ora alatt elmult a hasfájás, most megint semmi

Kivi leszek mostmár...

Nem szeretném elöbb kezdeni a kivizsgálásokat, de ha mégis, akkor ugyis szólok neki

2019. okt. 15. 18:56
 66/112 A kérdező kommentje:
A páromnak cinket ajánlottak c vitaminnal, ö azt szedi.
2019. okt. 15. 18:56
 67/112 anonim ***** válasza:
Szia! Én csak azért írok, hogy vissza találjak a kérdésedhez, nagyon szurkolok!
2019. okt. 15. 21:03
 68/112 A kérdező kommentje:
Én az a fajta vagyok aki megirom a végét 😁😁🤔🙄 köszönöm a drukkot :)
2019. okt. 16. 04:36
 69/112 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem mondani, voltam beteg a honapban, kaptam 7 napos antibiotikum kurát. Az bekavarhatott, lehet amiatt késik ennyit?
2019. okt. 16. 07:11
 70/112 anonim ***** válasza:
"Lehet ezért késik ennyit". Még csak 3 napja késik, az nem olyan sok idő azért. Lehet ez egy hosszabb ciklus, vagy az is lehet, hogy egy hónap kimarad. Nekem volt olyan. De a gyógyszer is akár bezavarhat
2019. okt. 16. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!