Ránéznétek a tesztemre?
Tegnap-ma nem kellett megjönnie, nem is jött.
Nem használok ovutesztet, ebben a ciklusban éreztem a peteérést, elsején vagy másodikán volt.
Csináltam egy facelle tesztet, én látok valami rózsaszín halvány "izét"
Ránéznétek?
e/euV9Xj
Köszönöm 😊😊
Ebben a honapban van kereken egy éve, hogy próbálkozunk :)
Ránéztem a tesztemre, igy, hogy már teljesen száraz.. az normális, hogy az a halvány csikocska is még halványabb, mint a tesztelés utáni percekben? Az a halvány ami volt rajta még halványabb és átcsapott ilyen "szaradasi" csik kinézetbe...
Utolso, köszönöm, mindenképp küldöm a holnapit is :)
Utolso elötti, tudom mit mondassz, az a csik mindig elöjön nekem is, de ez annál erösebb és egyértelmubb elöben.
Mindenképp ismétlek
Sziasztok, jó reggelt. 10 perce teszteltem, megint olyan kis halvány izé, de megint idön belül jött ki.
Mielött megjön már egy héttel fájni szokott a hasam, most csak egyszer-egyszer érzem elvétve de nagyon gyengén, tehát kimondhatom, hogy mensinek semmi jele egyelöre.
Mellem duzzadt, vizes helyett minimális krémes folyás. Kezd izgi lenni
Csütörtök elött nem tesztelek, mert feleslegesnek érzem
Itt vannak a képek is, csak most volt időm feltöltögetni
Önmagában, kis szötétítéssel, hogy ne csillogjon be:
Sötétítés nélkül:
A kettö egymás mellett, alsó a mai, sötétítéssel, szintén a csillogás miatt:
És söt. nélkül, szintén alsó a mai:
Kérésre délután tudom még fotozni, de a tegnapibol kiindulva, lehet ezen is elhalványodik a második vonal mint a tegnapin :)
Én a mait kicsit erösebbnek látom, ugyhogy most várok, holnap nem csinálok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!