Ránéznétek a tesztemre?
Tegnap-ma nem kellett megjönnie, nem is jött.
Nem használok ovutesztet, ebben a ciklusban éreztem a peteérést, elsején vagy másodikán volt.
Csináltam egy facelle tesztet, én látok valami rózsaszín halvány "izét"
Ránéznétek?
e/euV9Xj
Ez így van, amíg meg nem jön, addig van remény.
De ezek a tesztek negatívak.
Szia, jó reggelt!🙂 16;19 vagyok!
Én is úgy látom, hogy a mai erősebb lett és ez volt a cél,vagy, hogy legalább ugyanolyan legyen,mint tegnap. Úgyhogy nem is fűznélek, hogy holnap is tesztelj, várjunk szerintem is, ameddig úgy érzed,ha csütörtök akkor csütörtök.:)
Visszatérve a teszt vásárlásra, abszolút nem úgy értettem, hogy a 400-as teszt földhöz vágna, sőt az is jó ár. Magamból indultam ki, hogy hacsak nincs minőségi különbség, akkor szeretek minél kedvezőbb áron vásárolni,ha van pénzem akkor is.:)
örülök, hogy te is látod, akkor nem én golyóztam be az egy év miatt :)
a vásárlásra: logikus amit írsz egyébként, nincs ezzel semmi gond, kinek a pap, kinek a papné. nem bízok azokban a tesztekben. persze amiről biztosan tudom, hogy jó, azt megveszem, de én ezekben a vaterás izékben kételkedem :/
Nekem késik is már. 1 vagy 2 napja, nem tudom pontosan.
Köszönöm a drukkot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!