Ránéznétek a tesztemre?
Tegnap-ma nem kellett megjönnie, nem is jött.
Nem használok ovutesztet, ebben a ciklusban éreztem a peteérést, elsején vagy másodikán volt.
Csináltam egy facelle tesztet, én látok valami rózsaszín halvány "izét"
Ránéznétek?
e/euV9Xj
Utolso! Nektek is össze fog jönni!
Ugyan a kérdésemre már válaszolt a természet, de te is írd meg kérlek, milyen lett a teszted majd, kiváncsi vagyok 😊😊😊🙆
Szurkolok, hogy a hónapban sikerüljön! 😊
Én péntekre nem várom, de ez még csak az első próbálkozós hónapunk volt. Már van egy 2,5 éves fiúnk. Ha gondolod beszélgethetünk, tarthatjuk a kapcsolatot. :)
Szia, köszönöm, hogy érdeklődsz
Ez a 16. próbálkozós hónapunk, azóta sem jött össze
Nézettem hormonpanelt, prolaktin és az ösztradiolom magas, progeszteron alacsony.
Írni akart nekem a doki bogyót, de mondtam neki, hogy azzal várjunk még júniusig, mert most állunk neki lakást újítani, költözés stb meg nem szeretném még hormonokkal tömni magam. Ajánlotta a premens tablettát, azt kezdtem el ebben a ciklusban, hátha az segít. De a másik tabival mindenképp várnék még picit
Írok mindenképp, ha sikerült a babó, köszönöm az érdeklődést 😊😊
Sziasztok, ismét van tesztem, ami halványnak tűnik, ránéztek?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Szia 😊
Bele trafaltal. Most vagyok 10 hetes pont ma. Ezelőtt csak kémiai terhességek sokasága volt. Most indultunk volna el lombikozni, most májusban lett volna az első beultetesem, de márciusban spontán összejött valami csoda folytán.
Mondjuk a kérdés kiírása óta sok minden történt. Az akkori kapcsolatom tönkrement, új párom van akivel össze is hazasodtunk már, lakást vettünk stb.. jobb is hogy abban az időben azzal az emberrel nem jött össze (nálam van a gond, pcos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!