Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja augusztus végére,...

Ki nem várja augusztus végére, szeptember elejére?

Figyelt kérdés
Izguljunk együtt. :) Én elsejére nem várom, de 31-én fogok tesztelni ha addig nem jön meg. Megyek egy buliba, ha negatív a teszt akkor ihatok. :D
2019. aug. 23. 12:23
 81/111 anonim ***** válasza:
Tegnap voltam, négy kemény tizedet emelkedett a progim. Ovu már volt (elvileg, nem tudom, hogy 23,1 és 23,5 értékkel volt-e egyáltalán...), jövő hét szerdán lesz a 27. nap, onnantól nem várom elvileg. JD
2019. aug. 30. 20:49
 82/111 A kérdező kommentje:

Tudom, de most tényleg megjött. Már vérzek csak még gyengén. Eddig csak kicsi barna valami volt, de már piros és több is.

Csak sosem tudom, hogy ilyenkor melyik naptól számoljam a ciklust.

2019. aug. 30. 22:10
 83/111 anonim ***** válasza:

Nekem korábban volt barnazas menzesz előtt, doki azt mondta, onnan számoljam, mikor rendesen megjön.

Ma reggeliből csináltam egy tesztet, negatív lett. Kíváncsi voltam, mutat-e pozitívat, mert ha esetleg kémiai lenne, azt is jó tudni. Még kis bizakodas maradt bennem, de ezek szerint a tüneteket csak beképzelem.

P

2019. aug. 31. 07:33
 84/111 anonim ***** válasza:

Lányok, ne csináljátok, senki nem tesztelt pozitivat? 😔

Akkor rongyolunk tovább együtt. Úgyis összejön előbb vagy utóbb...

R.

2019. aug. 31. 10:09
 85/111 anonim ***** válasza:

Na mizu kérdező, megjött rendesen?

Többiek?

2019. aug. 31. 14:57
 86/111 anonim ***** válasza:
Én még várakozó állásponton vagyok, de már megjelentek a szokásos pms pattanásaim. Kivel mizujs? JD
2019. aug. 31. 16:18
 87/111 anonim ***** válasza:

Én nem érzem a hasfeszulest, amit ilyenkor szoktam, inkább szurka van. De ugye reggel negatív lett a teszt.

P

2019. aug. 31. 17:04
 88/111 A kérdező kommentje:

Na visszatértem. Csak a lánybúcsú kivette kicsit az energiámat. :D megjött igen, de csak egy napig volt normális vérzés, de az se nagyon sok. Két tampon egész napra. Másnap meg elég volt pár tisztasági betét. Úgyhogy most cickafark fű teát fogok inni ovuig, utána meg palástfüvet. Elég vékony lehet a nyálkahártyám.

Majd 13 körül lesz újra ovum, remélem addigra az LH tesztek is megjönnek. :)

2019. szept. 2. 12:00
 89/111 anonim ***** válasza:

Azt hittem, már senki sincs itt. :) Én mára nem várom, egyelőre reggelre volt egy pötty. Picit bizakodom.

Többiek?

Kérdező, tuti, hogy nem amiatt volt kevés a vérzés, mert terhes vagy?

P

2019. szept. 2. 12:19
 90/111 A kérdező kommentje:

Na akkor szurkolok neked. 🤗

Nem hiszem. Azért annál több volt. Bár ismerek olyat aki 3 hónapig ugyan úgy menstruált és nem vette észre, hogy terhes. Kolléganőm volt, ráadásul röntgennel is dolgozunk. Volt nagy ijedtség. De semmi baja nem lett a kislánynak.

De mivel megjött én sem csináltam tesztet. Ez azért nem olyan gyakori nem?

2019. szept. 2. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!